Ανοιχτή πρόσκληση σε συγγραφείς και καλλιτέχνες

To Φανερωμένης70, ένας χώρος με προϊόντα καλλιτεχνών στην παλιά Λευκωσία, θα εμπλουτίσει τη συλλογή εκδόσεων που φιλοξενεί και προσκαλεί καλλιτέχνες, λογοτέχνες, ερευνητές και άλλους φορείς οι οποίοι έχουν εκδόσει βιβλία και επιθυμούν να τα παρουσιάσουν σε ένα ευρύτερο κοινό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Φανερωμένης70 ενδιαφέρουν οι εκδόσεις καλλιτεχνών, βιβλία που εμπλέκουν την κυπριακή τέχνη και παράδοση, εκδόσεις που αφορούν τις επιστήμες, την έρευνα, την τέχνη του βιβλίου και άλλα. Αποσκοπούμε στη δημιουργία μιας σύγχρονης, αισθητικά άρτιας συλλογής η οποία να αντικατοπτρίζει την κυπριακή καλλιτεχνική παραγωγή, τις τάσεις και την προβληματική της εκδοτικής του τόπου, εμπλέκοντας το κοινό, δημιουργώντας συνθήκες για επικοινωνία, δημιουργία και συνεργασία. Το Φανερωμένης70 βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, πράγμα το οποίο διασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση του ντόπιου κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην Κύπρο. Οι δημιουργοί θα επωφελούνται από το εγχείρημα αυτό μέσα από την διάδοση της δουλειάς τους καθώς και από τα έσοδα των πωλήσεων .

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22663320 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο phaneromenis70center@gmail.com. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο Φανερωμένης 70, Λευκωσία 1011, καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10:30-18:00. Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις.

You May Also Like

5ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Κύπρου

Το ΚέντροΛόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο και η ομάδα Παραμυθοδρόμιο διοργανώνουν φέτος το 5ο στη σειρά Φεστιβάλ Παραμυθιού Κύπρου με τίτλο «Ο ...

Δικοινοτικός διαγωνισμός διηγήματος για νέους

Η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου και η Ένωση Τουρκοκυπρίων Συγγραφέων και Καλλιτεχνών προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος ...

Φεστιβάλ «Όψεις του Φανταστικού 2017»

Το φεστιβάλ που εστιάζει στη λογοτεχνία του φανταστικού θα λάβει χώρα από τις 28 ...

«Τα μυστικά του βάλτου» σε κόμικ

Η αρχή έγινε με το «Logic Comix» των Απόστολου Δοξιάδη, Χρίστου Χ. Παπαδημητρίου. Αλέκου ...

Ναυτία

Του Χασάν Σαντούν Πέρα απ’ αυτή την ατέλειωτη θάλασσα Έφυγα και δεν κοίταξα ποτέ ...

H Δίκη του Σωκράτη / Eυθύφρων-Aπολογία-Kρίτων

H δίκη και η καταδίκη του Σωκράτη είναι ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά που ...

X