Δευτέρα του Πάσχα με αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

Μελωδικό Πάσχα με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή προτείνουν τέσσερις νεαροί μουσικοί στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης, στην παλιά Λευκωσία

Μη μου θυμώνεις μάτια μου, Κάπου νυχτώνει, Οι ελεύθεροι κι ωραίοι, είναι μερικά από τα εμβληματικά τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή που θα ερμηνεύσουν οι Κατερίνα Παράσχου, Ανδρέας Ελεσνίτσαλης, Πάρης Παράσχος και Δημήτρης Μεσημέρης, σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Σαλονικιό συνθέτη.

Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα στη Λευκωσία, και στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στα θύματα της κοινωνικής αναλγησίας που βιώνουν κυρίως την απομόνωση και την περιφρόνηση, αντί της αγάπης και της συμπαράστασης. Αυτός είναι και ο στόχος του Συνδέσμου οικογενειών και φίλων ψυχικής υγείας «Αγκαλιά», ο οποίος διοργανώνει το αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης στην παλιά Λευκωσία.

Η μουσική παράσταση σκοπό έχει να ενισχυθεί ο Σύνδεσμος «Αγκαλιά» που στηρίζει συνανθρώπους μας με προβλήματα με ψυχικές παθήσεις, έχει σκοπό την προώθηση μέτρων στήριξης για τους ψυχικά ασθενείς, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, την υπεύθυνη και τακτική ενημέρωση των οικογενειών και την καταπολέμηση της προκατάληψης για τις ψυχικές παθήσεις.

Το μελωδικό ταξίδι

Στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του ιστορικού Κοσμικού Κέντρου «Αντωνάκης», τέσσερις ερμηνευτές της νέας γενιάς που σήμερα δραστηριοποιούνται καλλιτεχνικά στην Ελλάδα, η Κατερίνα Παράσχου, ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης, ο Πάρης Παράσχος και ο Δημήτρης Μεσημέρης στην ερμηνεία και την ακουστική κιθάρα, πλαισιωμένοι από τους μουσικούς Αντώνη Πολυκάρπου – πιάνο/πλήκτρα, Κωνσταντίνο Πάουρο – ντραμς/κρουστά, Ανδρέα Κραμπιά – μπουζούκι και μαέστρο τον Κώστα Χαλλούμα στο κοντραμπάσο, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι με τα σπουδαιότερα τραγούδια του εμβληματικού συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή.

+ Στις 9 Απριλίου, Δευτέρα του Πάσχα, στις 21:00 στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης. Εισιτήρια προς 15 ευρώ από την Tickethour.com.cy, τηλ. 77777040. Πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 22664697.

You May Also Like

«Ο Μαγικός Αυλός» στο Σινεμά Πάνθεον

Η λαμπρή όπερα του Μότσαρτ «Ο μαγικός αυλός» ζωντανεύει μαγευτικά στην εξαιρετική παραγωγή του ...

Η μουσική ατζέντα της εβδομάδας

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη μουσική σε περιμένει με πολλές εκδηλώσεις, και συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών. ...

FREEDOM CANDLEMAKER live στην Κύπρο

Η τελευταία φορά που ο Freedom Candlemaker, άλλως Λευτέρης Μουμτζής, εμφανίστηκε με full band ...

Θέατρο Ριάλτο: Σήκωσε αυλαία στο YouTube

Με το σλόγκαν «Ανοίγουμε την αυλαία στο ψηφιακό μας κανάλι», το Θέατρο Ριάλτο ανακοίνωσε ...

Φεστιβάλ Αξιοθέας: Παρουσίαση ψηφιακού δίσκου «Η ιστορία μιας εικόνας» του Ευαγόρα Καραγιώργη

H Aξιοθέα έχει τη χαρά να παρουσιάσει τον τελευταίο ψηφιακό δίσκο του Κύπριου συνθέτη ...

Ρεσιτάλ πιάνου με τον Γιάννη Γεωργίου

Ένα ρεσιτάλ στο Θέατρο Ριάλτο θα δώσει στις 17 Μαρτίου ο Γιάννης Γεωργίου. Βιρτουόζος ...

X