Φανερωμένες-Revealed {ft Amalgamation Choir}

Η Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων ζωντανεύει και φέτος στους χώρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου με τη μουσική παράσταση “Φανερωμένες-Revealed”. Οι γυναίκες της χορωδίας Amalgamation κινούνται στον χώρο, “μιλούν” και ενίοτε “αντικαθιστούν” τα εκθέματα, και με τη φωνή τους, ξυπνούν έναν άλλον “ξεχασμένο” κόσμο της Κύπρου.

Παραδοσιακά τραγούδια και ακούσματα της Μεσογείου μας ταξιδεύουν στο βάθος του χρόνου. Μια βιωματική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε από κοντά.

Οι συντελεστές:

Ψυχή της Amalgamation Choir είναι η Βασιλική Αναστασίου, Κύπρια που σπούδασε με υποτροφία μοντέρνο τραγούδι στο London College of Music. Η Βασιλική είναι επίσης δημιουργός και η φωνή του Amalgamation Project και έχει εμφανιστεί σε Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Ελλάδα, Τουρκία, Λίβανο, Κατάρ και Χονγκ Κονγκ.

Ο κινησιολόγος – χορογράφος Παναγιώτης Τοφή, από τη Λευκωσία, είναι αριστούχος απόφοιτος του Trinity Laban του Λονδίνου. Ως ερμηνευτής έχει συνεργαστεί με χορογράφους και χορευτικές ομάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πορτογαλία, Γερμανία, Βέλγιο και Κύπρο. Έχει συμμετάσχει επίσης σε θεατρικές παραγωγές στην Κύπρο.

Ο σκηνοθέτης Πάρις Ερωτοκρίτου είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Fresh Target Theatre Ensemble. Σπούδασε νομική στο King’s College του Λονδίνου και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών. Είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος θεατρικής σκηνοθεσίας της Βασιλικής Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου (RADA). Δούλεψε ως σκηνοθέτης σε παραστάσεις του Θ.Ο.Κ, Royal Shakespeare Company, Cheek by Jowl/Barbican Theatre, National Youth Theatre, Bush Theatre, Soho Theatre, Theatre Royal Stratford East, Theatre 503, και του Βridewell Theatre του Λονδίνου.

Σάββατο 19 Μαΐου 2018
Δύο παραστάσεις / 20:00 & 22:00 /
διάρκεια παράστασης: 30 λεπτά

Είσοδος ελεύθερη
Για πληροφορίες 22128157

You May Also Like

Αυτό είναι το νέο δ.σ. του Ιδρύματος «Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου»

Μουσικοί είναι στην πλειοψηφία τους τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Συμφωνική ...

Τα φεστιβάλ, η σύγχρονη μουσική και οι άυλοι συνθέτες

Γράφει ο Αλέξανδρος Γαγάτσης Ο Ουμπέρτο Έκο αναφέρει σε μια από τις ποικίλες δημοσιεύσεις ...

Συμφωνική online: Από τη θλίψη στην αγαλλίαση

Μουσική που ως διάθεση οδηγεί από τον πόνο, την εσωστρέφεια και το πένθος στην ...

FlashArt@Rialto: Μ’ένα τραγούδι του δρόμου

Το πρόγραμμα FlashArt του Θεάτρου Ριάλτο συνεχίζεται, αυτή την φορά με μια μουσική εκδήλωση ...

Αναβολή Συναυλίας Bandini – Chiacchiaretta Duo

Το Ίδρυμα Φάρος ανακοινώνει ότι η συναυλία με τους Bandini-Chiacchiaretta Duo (κιθάρα και μπαντονεόν) ...

«Michael Jackson: On the Wall»: έκθεση στο Παρίσι

Ένα πορτρέτο του Μάικλ Τζάκσον ως βασιλιάς Φίλιππος ο Β` της Ισπανίας και μια ...

X