Διάλεξη και εργαστήριο από τον Lahav Halevy

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει διάλεξη και εργαστήρι με τον Lahav Halevy, έναν από σημαντικότερους designers στο χώρο του σχεδιασμού της πολιτικής αφίσας. Ο Lahav Halevy διδάσκει design και πολιτική στο τμήμα Οπτικής Επικοινωνίας της φημισμένης Ακαδημίας Τεχνών και Σχεδιασμού Bezalel, στην Ιερουσαλήμ.

  • Η διάλεξη με τίτλο: «One espresso, one occupation», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 18:30, στο αμφιθέατρο UNESCO, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η ανοιχτή ομιλία / οπτική παρουσίαση θα διεξαχθεί στα αγγλικά, και έχει ω θέμα το πολιτικό design, τη ζωή και το έργο του.

 

  • Το Εργαστήριο γρήγορης δημιουργίας αφίσας σε μία ημέρα με τίτλο «Dishwashers & Machine Guns», θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 10:00-17:00, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 

Η ζωή μπορεί να είναι πολύ απλή – μπορεί κανείς να είναι είτε ζωντανός είτε νεκρός. Αλλά η ζωή μπορεί επίσης να είναι πολύ περίπλοκη – πρέπει κανείς να αποφασίσει εάν θα κάνει διακοπές στο Λονδίνο ή στη Μαδρίτη.

Η έννοια της έκφρασης των μέγιστων αξιών με τα ελάχιστα μέσα είναι η ουσία της δημιουργίας αφισών. Είτε πρόκειται για έκκληση για δράση, για έκφραση βαθιάς θλίψης ή για μεγάλη χαρά, είτε για την παρακίνηση κάποιου να επιθυμήσει οτιδήποτε – μια καλή αφίσα θα πρέπει να έχει μεγάλη επίδραση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

You May Also Like

«God Save The Queen» προς 10 χιλιάδες λίρες

Σπάνιο αντίτυπο του single για το κλασικό «God Save The Queen» των Sex Pistols ...

“One Face” στην Παλιά Λευκωσία

Ο Ιταλοβέλγος καλλιτέχνης Sibomana βρέθηκε στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι και ζωγράφισε το πρόσωπο ...

Ανάγνωση παραμυθιών του Τζιάνι Ροντάρι στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Ιταλίας

Η πρεσβεία της Ιταλίας λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα #WeAreItaly  και προτείνει δύο προγράμματα για ...

Open Call: Cheapart Cyprus 2018

H φετινή διοργάνωση CHEAPART Cyprus 2018 απευθύνεται σε εικαστικούς καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Από τις ...

Ρεπερτόριο Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» 2015/16

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ανακοινώνει το ρεπερτόριο για τη νέα θεατρική περίοδο, από 1η Δεκεμβρίου ...

X