Βραδιά jazz, funk και ηλεκτρονικής μουσικής στην Παλιά Ηλεκτρική

Το μουσικό σχήμα Mighty Sugarcane θα παίξει ζωντανά, ενώ οι μουσικές επιλογές των dj's θα ξεσηκώσουν το κοινό

Μια βραδιά Jazz, Funk και Ηλεκτρονικής μουσικής θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, ο κήπος της Παλιάς Ηλεκτρικής, με ζωντανή μπάντα, DJs, οπτικοακουστικά εφέ και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο αυτής της μουσικής βραδιάς, την πρώτη τους εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι μουσικοί του ανερχόμενου σχήματος «Mighty Sugarcane» με μια πρωτοποριακή συλλογή από διάφορα ακούσματα.

Οι «Mighty Sugarcane» είναι ένα ηλεκτρονικό Jazz-funk συγκρότημα που παίζει πρωτότυπη μουσική με τη χρήση ηλεκτρονικών samples, συνθεσάιζερ και σκληρών grooves. Οι πιασάρικες συνθέσεις και οι live εμφανίσεις τους, βοήθησαν γρήγορα στο να ξεχωρίζουν, με το κάθε μέλος της μπάντας να έχει τον ξεχωριστό του ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου τους. Είτε ακούγονται ήχοι διαπεραστικοί, βιρτουόζικες γραμμές μπάσου η γκρουβάτα τυμπάνα, το τρίο συνδυάζει τις επιρροές των γιγάντων της τζαζ με τους ήχους των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής μουσικής. Με τον Μάριο Τακούση στα πλήκτρα και ‘vocoder’, τον Cahit Kutrafalı στο ηλεκτρονικό μπάσο και τον Στέλιο Ξυδιά στα ντράμς, το σχήμα θα επιχειρήσει να ταξιδέψει τους ακροατές σε μια ευχάριστη εναλλακτική διάσταση όπου θα κυριαρχούν αξιόλογες φωνητικές ικανότητες, επιδεξιότητα στο μπάσο και στην εκτέλεση των κομματιών.

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται μια δημιουργική και εκλεκτή μουσική βραδιά ενώ οι DJs Bombasoul, Claudio και Xydias θα φροντίσουν να διατηρήσουν μια χορευτική jazz και ηλεκτρονική διάθεση, πριν και μετά το LIVE. Ο χώρος και η ολική εμπειρία θα ενισχύεται επίσης με τη βοήθεια visual εφέ από τον ταλαντούχο Χάρη. Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευχέρεια να ψάξουν μέσα σε μια ευρεία ποικιλία βινυλίων απο το «Δισκάδικο Ο Μάγος».

Οι MightySugarcane σε μια ζωντανή εμφάνιση στον κήπο της Παλιάς Ηλεκτρικής (Τεμπών 3, 1016, Λευκωσία), την Πέμπτη 28 Ιουνίου από τις 21:00 μέχρι τις 01:30. Η ζωντανή μουσική ξεκινά στις 22:15. Είσοδος: 6 ευρώ.

Διοργάνωση: Cloud10 Promotions

 

 

 

You May Also Like

Τυχαία βρέθηκαν οι πρώτες ηχογραφήσεις της Joni Mitchell

Πριν από πέντε χρόνια, η κόρη του Barry Bowman, ενός “εν αποστρατεία” πλέον DJ, ...

Γιώργος Σεφέρης – Προς την καρδιά της ποίησης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τον θάνατο του Γιώργου Σεφέρη, το Θέατρο ...

Cyprus Rocks Festival 2019

Οι φαν της κλασικής ροκ θα εκτιμήσουν πολύ τη φετινή διοργάνωση του Cyprus Rocks ...

«Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο Pafos Aphrodite Festival 2018

Είκοσι θα είναι φέτος τ’ αστέρια στον ουρανό που θα σκεπάζει το Μεσαιωνικό Κάστρο ...

Το κορίτσι που χτύπησε ο «Αίαντας»

Τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση διαμαρτυρίας “Ως Δαμέ” που πραγματοποιήθηκε ...

Κύκνεια συναυλία της Τζόαν Μπαέζ στη Μαδρίτη

“Αυτή είναι η τελευταία συναυλία της τελευταίας μου περιοδείας” ανακοίνωσε την Κυριακή 28 Ιουλίου ...

X