Φεστιβάλ Νεολαίας ΕΔΟΝ: η δεύτερη μέρα

Από τις 21:00 η Μπουάτ θα λειτουργεί κανονικά, ξεκινώντας τη νύχτα με την προβολή ενός «Μουσικού Πορτραίτου του Μάριου Τόκα»

Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ φιλοξενεί στις 5 Ιουλίου στην Κεντρική Σκηνή τους Βασίλη Παπακωσταντίνου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Θα προηγηθεί συναυλία καλωσορίσματος με τα «ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ» με τίτλο «Ελευθερία… Η μόνη λέξη».

Στο χώρο της Λαϊκής Σκηνής οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν Διαχρονικά Λαϊκά τραγούδια με τον Δημήτρη Σουρουλλά. Μαζί τους ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Τρίδατα Λειβαδιών και το Χορευτικό Συγκρότημα «Ορφέας» ΕΔΟΝ Λεμεσού.

Από τις 21:00 η Μπουάτ θα λειτουργεί κανονικά, ξεκινώντας τη νύχτα με την προβολή ενός «Μουσικού Πορτραίτου του Μάριου Τόκα». Τελειώνοντας από τη συναυλία της Κεντρικής Σκηνής η διασκέδαση θα συνεχίσει στο χώρο της Μπουάτ με τη Λουκία Σκορδή, το Μουσικό Σχήμα της Άντριας Προκοπά και του Ελένιου Ισιδώρου και τον Αντρέα Αντωνίου.

Στο χώρο του Φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της Μπουάτ, στις 19:15 θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα: «Εκκλησία και Παιδεία: Σχέσεις και Διαχωρισμός». Εισηγητής θα είναι ο Γιάννος Σωκράτους, Εκπαιδευτικός – Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ.

Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Γωνιά όπου θα φιλοξενήσει διάφορες επιδείξεις καθώς και η Γωνιά Τεχνών όπου θα παρουσιάσει έργα τέχνης, αλλά και μαθήματα χαρακτικής, κεραμικής, δημιουργία graffiti κ.α.

Τέλος, θα λειτουργεί Παιδότοπος, Διεθνούπολη, Θεματικά Κέντρα, Φοιτητικό και Μαθητικό Στέκι, Στέκι Νέων Εργαζομένων, Δικοινοτικό Στέκι, Περίπτερο της Εφημερίδας «ΝΕΟΛΑΙΑ», Έκθεση Βιβλίου, περίπτερα φιλοξενίας Εθελοντικών Οργανώσεων, Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης με παραδοσιακά επαγγέλματα και εδέσματα από την κυπριακή παράδοση, Παζαράκι, καθώς και θα πωλούνται φαγητά και ποτά σε λαϊκές τιμές.

Εισιτήρια: Προπώληση: 20 ευρώ και για τις τρεις νύχτες

Στην είσοδο το τριπλό εισιτήριο θα είναι 25 ευρώ.

Είσοδος για κάθε βράδυ είναι 15 ευρώ.

Για παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Λεωφορεία θα υπάρχουν από όλες τις επαρχίες.

Λεωφορεία θα υπάρχουν από όλες τις επαρχίες.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22766459

You May Also Like

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου στη Λεμεσό

Ο Μπετόβεν συναντά τον Ντεμπυσσύ και ο Προκόφιεφ τον Μότσαρτ στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής ...

«Στα Καντούνια, στις ρίμες…και στα τερτίπια του Πηδκιά»

Το Σατιρικό Θέατρο διοργανώνει τη μουσική παράσταση «Στα Καντούνια, στις ρίμες…και στα τερτίπια του Πηδκιά» ...

To Μπουένος Άιρες χορεύει ταγκό στη Λευκωσία

Η ορχήστρα του Roberto Siri, ενός ζωντανού θρύλου του ταγκό, φτάνει στην Κύπρο στο ...

Οι περιπέτειες του Δον Κιχώτη

Από τον πολιτιστικό οργανισμό Arts Embrace μια διαδραστική μουσικοχορευτική παιδική παράσταση, βασισμένη στο μυθιστόρημα ...

Η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττει με το Sistema Cyprus

Τις επόμενες της οικογενειακές συναυλίες ανακοίνωσε η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου που έχουν τίτλο Ας ...

Το Avopolis έγραψε για τη συναυλία του Trio Tekke στην Αθήνα

Με μια κριτική για την οποία θα πρέπει να νιώθουν πολύ ευχαριστημένοι επιστρέφουν οι ...

X