Φεστιβάλ Νεολαίας ΕΔΟΝ: η δεύτερη μέρα

Από τις 21:00 η Μπουάτ θα λειτουργεί κανονικά, ξεκινώντας τη νύχτα με την προβολή ενός «Μουσικού Πορτραίτου του Μάριου Τόκα»

Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ φιλοξενεί στις 5 Ιουλίου στην Κεντρική Σκηνή τους Βασίλη Παπακωσταντίνου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Θα προηγηθεί συναυλία καλωσορίσματος με τα «ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ» με τίτλο «Ελευθερία… Η μόνη λέξη».

Στο χώρο της Λαϊκής Σκηνής οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν Διαχρονικά Λαϊκά τραγούδια με τον Δημήτρη Σουρουλλά. Μαζί τους ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Τρίδατα Λειβαδιών και το Χορευτικό Συγκρότημα «Ορφέας» ΕΔΟΝ Λεμεσού.

Από τις 21:00 η Μπουάτ θα λειτουργεί κανονικά, ξεκινώντας τη νύχτα με την προβολή ενός «Μουσικού Πορτραίτου του Μάριου Τόκα». Τελειώνοντας από τη συναυλία της Κεντρικής Σκηνής η διασκέδαση θα συνεχίσει στο χώρο της Μπουάτ με τη Λουκία Σκορδή, το Μουσικό Σχήμα της Άντριας Προκοπά και του Ελένιου Ισιδώρου και τον Αντρέα Αντωνίου.

Στο χώρο του Φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της Μπουάτ, στις 19:15 θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα: «Εκκλησία και Παιδεία: Σχέσεις και Διαχωρισμός». Εισηγητής θα είναι ο Γιάννος Σωκράτους, Εκπαιδευτικός – Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ.

Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Γωνιά όπου θα φιλοξενήσει διάφορες επιδείξεις καθώς και η Γωνιά Τεχνών όπου θα παρουσιάσει έργα τέχνης, αλλά και μαθήματα χαρακτικής, κεραμικής, δημιουργία graffiti κ.α.

Τέλος, θα λειτουργεί Παιδότοπος, Διεθνούπολη, Θεματικά Κέντρα, Φοιτητικό και Μαθητικό Στέκι, Στέκι Νέων Εργαζομένων, Δικοινοτικό Στέκι, Περίπτερο της Εφημερίδας «ΝΕΟΛΑΙΑ», Έκθεση Βιβλίου, περίπτερα φιλοξενίας Εθελοντικών Οργανώσεων, Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης με παραδοσιακά επαγγέλματα και εδέσματα από την κυπριακή παράδοση, Παζαράκι, καθώς και θα πωλούνται φαγητά και ποτά σε λαϊκές τιμές.

Εισιτήρια: Προπώληση: 20 ευρώ και για τις τρεις νύχτες

Στην είσοδο το τριπλό εισιτήριο θα είναι 25 ευρώ.

Είσοδος για κάθε βράδυ είναι 15 ευρώ.

Για παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Λεωφορεία θα υπάρχουν από όλες τις επαρχίες.

Λεωφορεία θα υπάρχουν από όλες τις επαρχίες.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22766459

You May Also Like

«Αφηρημένη» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Το χορογραφικό έργο παρουσιάζεται στη Λεβέντειο Πινακαθήκη στη Λευκωσία και αφορά σε ένα καλλιτεχνικό ...

Αιτήσεις για ακροάσεις δέχεται η Ορχήστρα Νέων της ΕΕ

Αιτήσεις από μουσικούς ηλικίας 16 – 26 ετών, δέχεται η Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής ...

Εικόνες από το 19ο Paradise Jazz Festival στον Πωμό

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου το 19o Paradise Jazz Festival, που ξεκίνησε από την ...

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος

Πέθανε, σε ηλικία 79 ετών, ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ...

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας: Έναρξη με Σπανουδάκη

Με τη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη «Πάμε γι’ άλλες πολιτείες» σηκώνει αυλαία ο νέος ...

X