Nostalgia By the Sea

Αυτό το Σάββατο 11 του Αυγούστου, τα θρυλικά ‘Nostalgia Parties’ αναδιαρθρώνουν την έννοια της διασκέδασης, μεταφέροντας μας αυτή τη φορά πιο κοντά στο γαλάζιο της Μεσογείου.

Παράλληλα με την εκθαμβωτική θέα που θα προσφέρει το “Ithaki Beach Bar” στη Μονή της Λεμεσού, έξι ταλαντούχοι DJs θα μας δώσουν μια νοσταλγική εμπειρία με εκλεκτές επιλογές House, Disco, Garage, Trip Hop και Electronic Classics απο τα 70s, 80s, 90s και 00s.

Στις 20:00, και ταυτόχρονα με το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου, οι Claudio και Sofronis θα δώσουν το ένσημο για την εκκίνηση της βραδιάς, όπου μαζί τους θα διασχίσουμε ένα τρίωρο με 90s/00s Trip Hop και Electronica. Ακολουθεί στις 23:00 ο Marcos με ακόμα πιο χορευτικά κλασσικά Disco και Synth Pop κομμάτια απο τα 70s και τα 80s μέχρι τις 01:00. Ενώ η βραδιά θα κορυφώνεται, τη σκυτάλη θα πάρει ο Manic Maik όπου θα ταξιδέψει το κοινό με τις δικές του μουσικές επιλογές απο 90s House μέχρι τις 03:00 το πρωί, όπου τότε το πάρτι θα πάρει μια άλλη στροφή με τον Markus Eden να εντείνει τη διάθεση με τα πιο επιβλητικά UK Garage κομμάτια μέχρι τις 04:30. Το τέλος της νύχτας και την ανάτολη θα συνοδεύει μουσικά ο Aristodemos με πληθώρα ηλεκτρονικής μουσικής μέχρι τις 06:00.

20:00 – 23:00: Claudio & Sofronis ▪ 90s/00s Trip Hop / Electronica

23:00 – 01:00: Marcos ▪ 70s 80s Disco / Synth-pop

01:00 – 03:00: Manic Maik ▪ 90s 00s House Classics

03:00 – 04:30: Markus Eden ▪UK Garage

04:30 – 06:00: Aristodemos ▪ Electronic Classics

Η μοναδικότητα του χώρου θα κλειδώσει έναν σπάνιο χαρακτήρα στη μουσική αυτή, αφού θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το πάρτι στον ανοικτό παραλιακό και το καθρέφτισμα του λαμπερού ουρανού στο μπλε της θάλασσας. Το πάρτι θα συνοδεύεται με πολλές γευστικές επιλογές κοκτέιλ, φαγητού, οπτικοακουστικών εφέ και άλλα πολλά που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο αυτό μια απο τις πιο αξέχαστες εμπειρίες του φετινού καλοκαιριού!

Τα Nostalgia Parties είναι μία σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014. Με περισσότερες των 30 εκδηλώσεων μέχρι σήμερα, σε όλη την Κύπρο, τα Nostalgia Parties φιλοδοξούν να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς κουλτούρας και διασκέδασης. Τα parties επικεντρώνονται σε όλους όσοι έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την περιέργεια να τις ανακαλύψουν! Όπου είναι εφικτό, οι εκδηλώσεις αποκτούν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καλύπτοντας τις ανάγκες εγγεγραμμένων οργανισμών και συνδέσμων της Κύπρου, οι οποίοι έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση.

+Nostalgia By The Sea στο Ithaki Beach στη Μονή Λεμεσού, (https://goo.gl/maps/m23tt2L4MiP2), το Σάββατο 11 Αυγούστου απο τις 20:00 μέχρι τις 06:00. Περιορισμένες θέσεις camping. Εισιτήρια: €7 απο την είσοδο.

 

You May Also Like

Πανελλήνια πρώτη στη Λευκωσία για το ισπανικό έργο «Killer»

Σε σκηνοθεσία Νικόλα Κουρουμτζή και με τον Λευτέρη Σαλωμίδη να τραγουδά και να… σκοτώνει, ...

Οι «σκάουτερ» στο 1ο Showcase Χορογραφίας Κύπρου

Κορυφώνονται αυτές τις μέρες οι προετοιμασίες για το 1ο Showcase Χορογραφίας Κύπρου (SΧΚ) το ...

«Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς» 2019: υποψηφιότητες

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία «Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς» (ΕΜΥΑ) 2019. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται ...

The Wall / Out of the Box στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο

Μια σειρά από εκδηλώσεις με αφορμή τη φετινή 25η επέτειο της πτώσης του Τείχους ...

Κέρδισε το στοίχημα της Επιδαύρου ο ΘΟΚ

«Γέλασαν και χειροκρότησαν όπως πριν από 20 χρόνια» ήταν ο χθεσινός τίτλος της εφημερίδας ...

«Πέρσες» | το πρόγραμμα παραστάσεων

Με τρεις παραστάσεις στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ [Σχολή Τυφλών] στη Λευκωσία ξεκινά την ...

X