Έλενα Αντώρκα

Ποια είσαι;
Είμαι η Έλενα Αντώρκα, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Λεμεσό. Έχω σπουδάσει χορό στο Κονσερβατόριο της Κολωνίας στη Γερμανία, αργότερα σπούδασα διακόσμηση εσωτερικού χώρου, ενώ σήμερα ασχολούμαι κυρίως με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία υφασμάτινων αξεσουάρ.

Τι κάνεις;
Το καλοκαίρι φτιάχνω τσάντες, σακίδια, καπέλα, κοσμήματα από ύφασμα και άλλα πολλά. Τον χειμώνα ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ (εκτός από τις τσάντες) είναι τα neck warmers που λειτουργούν ως κασκόλ / κουκούλες. Μου αρέσει να δημιουργώ μοναδικά κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου που επιλεγεί τις τσάντες ή τα αξεσουάρ μου. Απολαμβάνω ιδιαίτερα να επιλεγώ τα υφάσματά μου από ντόπια υφασματοπωλεία και να συνδυάζω τα χρώματα / μοτίβα του κάθε κομματιού. Με αυτό τον τρόπο αισθάνομαι ότι το κάθε δημιούργημα κουβαλά και μια δική του ιστορία.

Τι θέλεις;
Θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ με ύφασμα καθώς επίσης να γνωρίσω και να συνεργαστώ με άλλους ανθρώπους στον τομέα αυτό. Επίσης, θα ήθελα να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω και παράλληλα να βελτιώνομαι τόσο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

You May Also Like

Ζωή Φιλίππου

Ποια είσαι; Είμαι η Ζωή Φιλίππου, έχω σπουδάσει Graphic & Advertising design στο Frederick ...

Βασίλης Συρίμης

12.6.2010 Τι κάνεις; Κάνω κυρίως αυτό που μου αρέσει… ανακαλύπτω και ανακαλύπτομαι, δημιουργώ, σχεδιάζω, ...

Λιάνα Θράσου

Η Λιάνα Θράσου ξέρει πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας Τι κάνεις; Ειδικεύομαι ...

Kate

Η Kate παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της και ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία Τι κάνεις; ...

Aντρέας Χριστοδούλου

25.7.2010 Τι κάνεις; Είμαι μουσικός-μουσικοπαιδαγωγός. Διδάσκω παραδοσιακή μουσική στα μουσικά λύκεια Κύπρου και στο ...

Μυρτώ Περιστιάνη

Ποια είσαι; Είμαι η Μυρτώ Περιστιάνη, ιδρύτρια και σχεδιάστρια της σειράς ρούχων Relevant Artists ...

X