Φεστιβάλ «Καμώματα τζι Αρώματα»

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους ηθοποιούς της ομώνυμης σειράς

Φεστιβάλ «Καμώματα τζι αρώματα» εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά εποχής που προβάλλει το ΡΙΚ, διοργανώνει η κοινοτικό συμβούλιο Πέρα Ορεινής, σε συνεργασία με τους συντελεστές της σειράς, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, μεταξύ των ωρών 16:00-22:00. 

Πρωταγωνιστές σε αυτό το φεστιβάλ θα είναι χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς «Καμώματα τζι Αρώματα», τους οποίους το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης.

Εντούτοις οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρια όπως: ξυλοκατασκευές, πήλινες δημιουργίες, ραπτική, εκπαιδευτικό θέατρο, τυπώματα, ντεκουπάζ, σμιλί, τραγούδια με τη συνοδεία ακορντεόν, χειροτεχνίες, κατασκευή καλλυντικών, τα οποία θα διεξαχθούν από καλλιτέχνες και από ανθρώπους της κοινότητας  σε αυλές παραδοσιακών σπιτιών

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις από τους «μουχταραίους» του χωριού στους χώρους που γίνονται τα γυρίσματα. Θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε τον πιο πετυχημένο αρχηγό του χωριού. Λίγο πριν το παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί στην πλατεία της κοινότητας, θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα «Αντάμα» θα μας ταξιδέψει με παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς από Κύπρο, Σμύρνη και Αιγαίο. Στο χώρο του φεστιβάλ «Καμώματα τζι Αρώματα» θα συναντήσετε τους περισσότερους από τους χαρακτήρες της ομώνυμης σειράς: Χρύσανθο Χρυσάνθου (Μουχτάρης Αναστάσης), Κώστα Βήχα (Μουχτάρης Παναής), Πόπη Αβραάμ (Θεονίτσα), Σοφία Καλλή (Μαρούλα), Ζωή Κυπριανού (Παπαδιά – Χρυστάλλα), Σπύρο Γεωργίου (Παπά Γιωρκής), Άντρη Κυριαζή (Χριστινού), Χάρη Πισσία (Νικολής), Μαρία Παπακώστα (Ροδούλα), Βασίλη Χαραλάμπους (Γιαννής), Τζούλη Γρηγορίου (Αντριανού), Άλκη Χρίστου (Ιωσήφης), Ελεάνα Παπαδοπούλου (Κοκόνα Δέσποινα), Μαργαρίτα Ζαχαρίου (Ανθούσα), Προκόπη Αγαθοκλέους (Γιακουμής), Νεκτάριο Θεοδώρου (Χαμπής), Μαριλένη Σταύρου (Μαρικκού).

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ταμάσσια 2018».

Είσοδος ελεύθερη

You May Also Like

FLYING AWAY ART AND MUSIC FESTIVAL 2018

Όπως κάθε χρόνο, το Flying Away Art and Music Festival, ως πλατφόρμα πολύπλευρων πολιτιστικών ...

38ο Φεστιβάλ Λευκάρων

Το Φεστιβάλ Λευκάρων επιστρέφει και φέτος με μια σειρά εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν από ...

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του 19ου Animafest Cyprus

Ανακοινώθηκαν οι νικητές της 19ης έκδοσης του διεθνούς Φεστιβάλ Animation στην Ύπαιθρο Όψεις του ...

Από τι απειλούνται τα μουσεία κατά την περίοδο της πανδημίας;

Δημοσιεύθηκε η έκθεση της Unesco για τα μουσεία κατά την περίοδο της πανδημίας και ...

Fashion Awareness Festival 

Το Fashion Revolution Cyprus και η κοινότητα του Agora Project σας προσκαλούμε στο Fashion ...

«Όι εν σου κάμνω καφέ» από την Κοραλία Δημητριάδη

Η Κύπρια της Αυστραλίας, συγγραφέας και ηθοποιός, Κοραλία Δημητριάδη, διοργανώνει ένα νέο, διαδικτυακό φεστιβάλ ...

X