Λόνα Λαδόμματου

Ποια είσαι;

Είμαι η Λόνα Λαδόμματου, μητέρα, φιλόζωη, δημιουργός και λάτρης της φύσης. Σπούδασα Graphic Desigh και Illustration στο Λονδίνο αλλά ανακάλυψα αρκετά νωρίς ότι προτιμώ να δουλεύω με τα χέρια μου παρά με τον υπολογιστή, και αυτό με έχει οδηγήσει σε διάφορα projects και συνεργασίες από τότε. Ο πειραματισμός μέσα από τη δημιουργία αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής μου.

Τι κάνεις;

Μέχρι πρόσφατα ήμουν μέρος της ομάδας UNDUN και μέσα από αυτή τη συνεργασία δημιουργήσαμε και τη σειρά κοσμημάτων Jumping Gypsies.
Τα τελευταία χρόνια όμως επέστρεψα στην αρχική μου αγάπη για τα υφάσματα, το χρώμα και τα patterns, δημιουργώντας κάτω από την επωνυμία CROP clothes. Ράβω χειροποίητα ρούχα με vintage υφάσματα κυρίως, καθώς το ψάξιμο των ξεχασμένων αυτών υφασμάτων είναι το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου. Σαν να βρίσκω παλιούς χαμένους θησαυρούς!

Τι θέλεις;

Είναι κομμάτι της ανθρώπινής μας φύσης αυτά που θέλουμε να εξελίσσονται και να μεταλλάσσονται. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να είμαι δημιουργική και μέσω αυτού να βάζω νέους στόχους και να προκαλώ τον εαυτό μου, διασκεδάζοντάς την ίδια ώρα. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένη με το να κυνηγώ σπάνια υφάσματα και να τους δίνω καινούργια ζωή δημιουργώντας μοναδικά στο είδος τους κομμάτια. Προσβλέπω στο να γίνω ακόμα καλύτερη τεχνίτρια στον τομέα μου.
Μπορείς να βρεις τη δουλειά μου στο μαγαζί Artnaldas – Concept Experience στη Λευκωσία και online στο www.facebook.com/cropclothes και Instagram (crop_clothes).

You May Also Like

Eυαγγελία Mελά

Ποια είσαι; Oνομάζομαι Eυαγγελία Mελά, κατάγομαι από τη Λάρνακα (Aθηένου) και είμαι 21 χρονών. ...

Πέτρος Κονναρής

9.10.2011 O Πέτρος Κονναρής τα ζύγισε και επέλεξε να εκφράζεται παρά να μετρά Τι ...

Χαρά Στέλιου

Η Χαρά Στέλιου χρησιμοποιεί κουτάλια και βίδες για να παίξει πιάνο Τι κάνεις; Χρησιμοποιώ ...

Ηλίας Ανδρέου

Πού είσαι; Τα πρωινά είμαι στην Αθήνα του ’40 και την υπόλοιπη μέρα στη ...

Μιχάλης Ευσταθίου – Κοσμήματα Out of M.E

Ποιος είσαι;  Είμαι ο Μιχάλης, σχεδιαστής και δημιουργός των Out of M.E, της πρώτης ...

Claypriots

Ποιοι είστε; Είμαστε ο Ανδρέας, η Ειρήνη και η Ευαγγελία. Καταγόμαστε από την Κύπρο ...

X