Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Αλμύρα στην Πάφο η δημιουργική έκθεση #recalling, στο πλαίσιο της οποίας οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τη χρονιά που πέρασε, αποτυπώνοντας σε δημιουργίες τους τα προσωπικά τους βιώματα και εμπειρίες.

Η έκθεση έχει ως θέμα τον χρόνο, τα αποτελέσματά του και γεγονότα – σταθμούς. Οι καλλιτέχνες μέσω της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μέσω των δημιουργιών τους, «ανακαλώντας» γεγονότα τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 2018. Γεγονότα καλλιτεχνικά, πολιτικά, οικονομικά, ιδιωτικά ή δημόσια, παγκόσμια ή τοπικά, ήσσονος ή μείζονος σημασίας. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν διάφορες μορφές έργων όπως σχέδια, γλυπτά, video art, φωτογραφία ή κολάζ, πρωτότυπες εγκαταστάσεις, καθώς και έργα ζωγραφικής.

Συμμετέχουν με έργα τους μεταξύ άλλων οι Χαμπής Τσαγγάρης, Ελένη Φύλα, Chiaki Camikawa, Ρήνος Στεφανή, Miriam McConnon, Ελενα Κούμα, Χρίστος Φουκαράς, Θέκλα Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

+ Τα εγκαίνια της έκθεσης #recalling2018 θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Αλμύρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 19:00. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 17 Μαρτίου 2019.

You May Also Like

The Event of a Thread. Global Narratives in Textiles

To NeMe και ο ifa πραγματοποιούν τα εγκαίνια της έκθεσης The Event of a ...

Έκθεση «Ιωνίας Γαία Χαίρε» στην Γκαλερί Γκλόρια

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Δημήτρης Ταλαγάνης επιστρέφει μετά από σαράντα χρόνια στην Κύπρο και εγκαινιάζει ...

Τo καθετί κρύβει μέσα του κάτι άλλο

Γράφει ο Ευάγγελος Αρεταίος/Φωτογραφίες Ελένη Παπαδοπούλου Ένας σωρός άχρηστων μέτάλλων βρίσκεται στη γωνία μπροστά ...

Η διαχρονική, ανυπέρβλητη γοητεία των κτιρίων του Φρανκ Λόιντ Ράιτ σε vintage αφίσες.

Το Ίδρυμα Φρανκ Λόιντ Ράιτ οργανώνει μια αλλιώτικη έκθεση των εμβληματικών έργων του μέσα ...

Διάλεξη της Τετάρτης | Χριστόφορος Σάββα – 50 χρόνια μετά

H επόμενη Διάλεξη της Τετάρτης στη Λεβέντειο Πινακοθήκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 με θέμα Χριστόφορος Σάββα – 50 χρόνια ...

X