Ακροάσεις στον ΘΟΚ

Ανακοινώθηκαν ακροάσεις για τα έργα «Το κορίτσι που επιμένει» σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, και «170 τετραγωνικά (Moonwalk) του Γιωργή Τσουρή, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία

Ακροάσεις για τις νέες παραγωγές του για τη σεζόν 2019-2020 διοργανώνει ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου.

Συγκεκριμένα, έχουν ανακοινωθεί ακροάσεις για τα έργα «Το κορίτσι που επιμένει» σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, και «170 τετραγωνικά (Moonwalk) του Γιωργή Τσουρή, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Το κορίτσι που επιμένει

Για τις ανάγκες της παραγωγής «Το κορίτσι που επιμένει» των Τηλέμαχου Τσαρδάκα και Διονύση Μπάστα, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, που θα ανέβει στη Σκηνή 018 τον Οκτώβριο 2019, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας 20 έως 45 ετών.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτήριο ΘΟΚ τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Το κορίτσι που επιμένει».

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτρια με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Απ’ όσους/όσες επιλεγούν θα ζητηθεί να προετοιμάσουν αφήγηση παραμυθιού στα νέα ελληνικά και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου.
Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email.

170 τετρατωνικά (Moonwalk)

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» του Γιωργή Τσουρή, σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, που θα ανέβει στη Νέα Σκηνή τον Οκτώβριο 2019, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα καλούνται:
• Άντρες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 25 έως 40 ετών
• Γυναίκες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 20 έως 30 ετών

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ σε δύο φάσεις: α’ φάση στις 8 και 9 Μαΐου και β’ φάση στις 10 Μαΐου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2019, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση 170 τετραγωνικά (Moonwalk)».

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Απ’ όσους/όσες επιλεγούν θα ζητηθεί να προετοιμάσουν απόσπασμα από το έργο, το οποίο θα τους σταλεί μέσω email.
Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email.

+ Για περισσότερες πληροφορίες, dramaturg@thoc.org.cy

You May Also Like

Σημαντική Ανακοίνωση – Σχέδιο ΘΥΜΕΛΗ 2020 και 2021

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοινώνει τα ακόλουθα σε σχέση με το Σχέδιο ΘΥΜΕΛΗ: Έχοντας ...

«Ένας Γέρος, μια θάλασσα»: αληθινές ιστορίες στη Γάζα

Συνέντευξη στην Κατερίνα Ηλιάδη Η παράσταση αποτελεί το τρίτο έργο από το αφιέρωμα – ...

 «Η Μελωδία της Ευτυχίας» τα Χριστούγεννα στην Κύπρο

Το συναρπαστικό οικογενειακό μιούζικαλ “The Sound of Music” που συμπληρώνει τον ερχόμενο Ιανουάριο 60 ...

Η θεατρική ομάδα Φρέαρ στο Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου

Χτίζοντας μια παράσταση γύρω από την ιδέα των “παραμελημένων πτυχών της καθημερινότητας”, η θεατρική ...

Η ομάδα Γιασεμίν παίρνει τις Τέχνες του Τσίρκου στο Nicosia Pop Up Festival 2021

Το Juggling είναι μια πρακτική ικανότητα και νοητική άσκηση που μέσω του χειρισμού αντικειμένων ...

«Εφημερίδα των Κυριών»: μουσική παράσταση από την Ευσταθία

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζει μια μουσικοθεατρική παράσταση για ένα θέμα που απασχόλησε τις κοινωνίες ...

X