«Ιεροκήπια 2019» από τον Δήμο Γεροσκήπου

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνονται μουσική, θέατρο και χορός. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό

Ο Δήμος Γεροσκήπου διοργανώνει για 25η συνεχή χρονιά τη σειρά εκδηλώσεων «Ιεροκήπια», στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ποιοτική αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Γεροσκήπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Γεροσκήπου, θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα: 

Στην έναρξη των εκδηλώσεων, που θα δοθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (20:00).

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την Αδελφοποίηση Δήμου Γεροσκήπου – Δήμου Αγίας Παρασκευής (Αττικής). Θα συμμετέχουν Χορευτικά Συγκροτήματα Λαογραφικού Ομίλου «Αφροδίτη» Γεροσκήπου και Κ.Α.Π.Η. Δήμου Αγίας Παρασκευής. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κάτω Βρύση στις 20:00.

Ακολουθεί η θεατρική παράσταση «Οι Μαννοί» (Οι Ηλίθιοι), την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου (20:00) από το Θέατρο Σκάλα. Η παράσταση ανεβαίνει στο Γυμνάσιο Γεροσκήπου.

Συναυλία με τίτλο «Λαϊκόν Αρχονταρίκι» θα παρουσιάσει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το σχήμα «Λαϊκή Εστουδιαντίνα», ερμηνεύοντας κλασικά λαικά τραγούδια. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Βρύση, στις 20:00.

Τα «Ιεροκήπια 2019» ολοκληρώνονται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου με μία πλούσια καλλιτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Στην εκδήλωση συμμετέχει το μουσικό σχήμα «Let’s Dance 80’s» και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου «Ιεροί Κήποι», ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και επαγγελμάτων και να γευτεί διάφορα παραδοσιακά εδέσματα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο χώρο στάθμευσης του Aliathon Holiday Village, στις 20:00

Είσοδος ελεύθερη

You May Also Like

Οι Larva στις «Μουσικές του Κόσμου»

Το μουσικό σχήμα Larva αντλεί την έμπνευσή του από κυπριακές μελωδίες και ρυθμούς που ...

Ρεσιτάλ Πιάνου στο με τον Wojciech Waleczek

Επ’ ευκαιρία των εορτασμών για την εκατονταετηρίδα της ανεξαρτησίας της Πολωνίας, το Ίδρυμα Τεχνών ...

Γλαύκος Κοντεμενιώτης: Οπωσδήποτε τζαζ

Ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, ο Γλαύκος Κοντεμενιώτης βρέθηκε ξανά την περασμένη βδομάδα στο ...

The Library Project II – Έβελυν Αναστασίου

Το The Library Project* πραγματοποιείται κάθε εξάμηνο στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού. Βασικός στόχος ...

Συμφωνική online: Από τη θλίψη στην αγαλλίαση

Μουσική που ως διάθεση οδηγεί από τον πόνο, την εσωστρέφεια και το πένθος στην ...

Στο σφυρί, η διάσημη «Unplugged» κιθάρα του Kurt Cobain

Η κιθάρα με την οποία ο Kurt Cobain έπαιξε στη φημισμένη συναυλία «MTV Unplugged ...

X