Για ένα «ανατρεπτικό και εξωφρενικό βιβλίο, που ακροβατεί μεταξύ λογικού και παράλογου, παράδοξου και συνηθισμένου, θανάτου και μη θανάτου, έρωτα και μίσους» γίνεται λόγος, σχετικά με το μυθιστόρημα του Πάνου Βασιλείου «Έχω 33 στιγμές να ζήσω» που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αρμίδα.

«Μέσα από την τρέλα και το θράσος του [το βιβλίο] παρουσιάζει τον παραλογισµό της σηµερινής κοινωνίας, γεννά προβληµατισµούς και ξυπνά στον αναγνώστη κοιµισµένα υπαρξιακά ερωτήµατα την ίδια ώρα που τον παρασέρνει σε ένα κοχλιακό ταξίδι ξεκινώντας στο όριο της κοινωνίας και φτάνει στα κατάβαθα του εαυτού» σημειώνεται ακόμα.

Ο Θάνος είναι µια ιδιαίτερη περίπτωση: ευφυής, εγωκεντρικός, αυτοκαταστροφικός, µισογύνης, αλκοολικός, θυµωµένος µε τον κόσµο ολόκληρο, φιλοθάνατος, ένας ψυχολόγος που προσπαθεί να βοηθήσει άλλους να βρουν το νόηµα και τον εαυτό τους την ίδια ώρα που παραλύει και παραληρεί µπροστά στο δικό του εσωτερικό χάος.

 Ο Θάνος είναι µια ιδιαίτερα ιδιαίτερη περίπτωση: πάσχει από δύο ανίατες ασθένειες.

 Ο Θάνος είναι µια µοναδικά ιδιαίτερα ιδιαίτερη περίπτωση: είναι ο πρώτος αθάνατος.

Ο συγγραφέας Πάνος Βασιλείου.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και για αυτό θα μιλήσουν οι Παντελής Παντελή (κλινικός ψυχολόγος, ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής) και Πάνος Αγαπητός (ιστορικός, εκπαιδευτής ενηλίκων, μέλος κυπριακής σημειωτικής εταιρίας). Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Έλενα Χειλέτη.

+ Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Αμφιθέατρο 1 του Τ.Ε.ΠΑ.Κ. [κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος, Λεμεσός]. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα ακολουθήσει δεξίωση. Πληροφορίες στη σελίδα του βιβλίου στο Facebook και στις Εκδόσεις Αρμίδα, τηλ. 22358028 και info@armidapublications.com

You May Also Like

«Η Περγαμηνή της Σοφί Αμορί» του Γιώργου Χριστοφή

Οι εκδόσεις Ωκεανίδα και το Σολώνειον Κέντρο Βιβλίου προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του ιστορικού ...

Αφιέρωμα στον ποιητή Ναπολέοντα Λαπαθιώτη

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει στις 31 Μαρτίου 2018, στο θέατρο Αποθήκες του ΘΟΚ, δύο ...

«Bήματα στην Άμμο και άλλα Ποιήματα του Λευτέρη Γιαννίδη»

Oι εκδόσεις Eν Tύποις, το Eρευνητικό Kέντρο Nεοελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Kύπρου και η οικογένεια ...

David Bowie: Aφηγητής σε μουσικό παραμύθι

Πολλοί από μας αρχίσαμε ν’ ακούμε κλασική μουσική, τη λεγόμενη «σοβαρή μουσική» – δεν ...

Δύο νέες εκδόσεις για τον Ν. Νικολαΐδη και την Κύπρο

Πληροφορίες για την κατάσταση στην Κύπρο αμέσως μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης το ...

X