«Ενενήντα λεπτά καλής διασκέδασης» συνιστά, όπως έγραψε η New York Times, η κωμωδία του Ντέιβιντ Ιβς Venus In Fur, που παρουσιάζουν σε τέσσερις παραστάσεις στη Λευκωσία η Χριστίνα Μαρούχου και ο Ντέιβιντ Δημητρίου.

Πρόκειται για τη νέα παραγωγή του ACT (Anglo Cypriot Theater) που για πρώτη φορά ανεβαίνει στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία Τζέιμς ΜακΚέι.

Στο έργο πρωταγωνιστούν ο Τόμας, που έχει γράψει ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα του Leopold Von Sacher Masoch ‘Venus in Fur’, το βιβλίο που χάρισε στην ανθρωπότητα τη λέξη ‘μαζοχισμός’. Ψάχνοντας απελπισμένα να βρει την πρωταγωνίστριά του, η ανίδεη Βάντα -που φτάνει καθυστερημένα στην οντισιόν- μάλλον απογοητεύει με την έλλειψη τρόπων, τακτ και ταλέντου. Ή μήπως δεν είναι αυτή που φαίνεται;

Πρόκειται για μια «παιχνιδιάρικη κωμωδία και αριστοτεχνική εξερεύνηση της υποκριτικής: στη σκηνή και εκτός σκηνής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για την παραγωγή.

+ Στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου και 4 & 5 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Πάνθεον στη Λευκωσία. Πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 99 593236 ή στο ticketsforact@gmail.com. Εισιτήρια προς 12 ευρώ (έκπτωση 10% για κρατήσεις 10 ατόμων και πάνω). Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών.

You May Also Like

Πρώτη εμφάνιση για την νεοσύστατη «Μ[πάντα] Λάθος»

Μετά την… δολοφονική συνεργασία τουs στη παράσταση Killerτης Onion Art, οι Ειρένα Αβρααμίδου, Μάνος ...

Τι παίζει σήμερα – Κυριακή, 14 Ιουλίου

Η σημερινή ατζέντα του Παραθύρου περιλαμβάνει κινηματογραφικές ταινίες, δύο θεατρικές παραστάσεις, τέσσερα φεστιβάλ, τέσσερις ...

Ένας Υπηρέτης με δύο Αφεντικά

Η γνωστη κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι, «Ένας υπηρέτης με δύο αφεντικά» της Κεντρικής Σκηνής ...

Ο Νοέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο

Με τη νέα μορφή της Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου ξεκινά ο Νοέμβριος 2019 στο Θέατρο ...

“Καβάφης και Κύπρος” του ΟΛΚ σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του επιστημονικού συνεδρίου “Καβάφης και Κύπρος” του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής ...

Το ντουέτο arisandmartha στο Open House Festival

Η περφόρμανς touching.just του καλλιτεχνικού ντουέτου arisandmartha θα δοθεί στο πλαίσιο του φετινού Open ...

X