Δάφνη Γεωργιάδη

Ποια είσαι;
Είμαι η Δάφνη Γεωργιάδη και είμαι 29 χρονών. Έχω καταγωγή από Κω και Πάφο, αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκωσία. Στα 18 μου έφυγα για σπουδές στο Παρίσι, όπου έζησα για πέντε χρόνια και τα τελευταία έξι χρόνια ζω στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Τι κάνεις;
Σπούδασα αρχιτεκτονική -Bachelor και Master- στο ENSA Paris Val de Seine. Μετά συνέχισα στη Λωζάννη κάνοντας δεύτερο μεταπτυχιακό στον τομέα της πολεοδομίας και του αειφόρου σχεδιασμού. Σήμερα εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στη Ζυρίχη και το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στην ετοιμασία τρισδιάστατων (3D) εικόνων διαφόρων έργων. Ευχαριστιέμαι όταν δίνω στον πελάτη να καταλάβει τη σχεδιασμένη ιδέα. Παράλληλα, ασχολούμαι με τη φωτογραφία. Μέσω του προσωπικού μου website και ως ταξιδιάρα αρχιτέκτονας, ξεκίνησα να γράφω για τα διάφορα ταξίδια και τις εμπειρίες μου, εμπλουτίζοντάς τα με φωτογραφίες. Μέσω της φωτογραφίας προσπαθώ να παρουσιάσω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου. Η φύση, οι εποχές, η καθημερινότητα, η κουλτούρα και οι άνθρωποι της κάθε χώρας που επισκέπτομαι είναι πηγές έμπνευσης και προβληματισμού.

Τι θέλεις;
Στόχος μου είναι η δημιουργία. Η γέννηση μιας καινούργιας ιδέας με συναρπάζει. Μόλις πριν από λίγους μήνες, ένα ακόμη έργο μου άρχισε το δικό του ταξίδι. Η νέα μου ιστοσελίδα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη δουλειά μου στην αρχιτεκτονική και τη φωτογραφία, είναι ένας τρόπος να με γνωρίσει ο κόσμος, να εμπνευστεί μαζί μου και να με εμπιστευτεί. Αρχές Σεπτεμβρίου παρουσίασα τη δεύτερη ατομική μου έκθεση φωτογραφίας. Συνεχίζοντας από εκεί που έκλεισε η έκθεση, στόχος μου είναι να δω ακόμη πιο πολλές διαφορετικές εικόνες, να γνωρίσω τον κόσμο και να ονειρεύομαι. Όταν ονειρεύομαι, τότε δημιουργώ. Ελπίζω η επόμενή μου δημιουργία να είναι ο συνδυασμός της φωτογραφίας με την αρχιτεκτονική. Μέχρι τότε, σας “προκαλώ” και σας προσκαλώ να επισκεφθείτε τη σελίδα μου https://www.dggthetravellingarchitect.com/ και να ταξιδέψουμε παρέα.

You May Also Like

Κωνσταντίνος Λεμέσιος

Ποιος είσαι; Είμαι μουσικός. Ασχολούμαι κυρίως με τη σύνθεση, γράφω μουσική για μικρού μήκους ...

Χαραλαμπία Θεοφάνους

Η Χαραλαμπία Θεοφάνους στοχεύει σε όμορφες συνεργασίες Τι κάνεις; Είμαι ηθοποιός δημιουργός, όπως μας ...

Μουσικό Σχήμα ΝΕΟΡΕΜΠΕΤΕΣ

22.8.2010 Τι κάνετε; Κάνουμε… μουσική! Μαθητές και καθηγητές μουσικής ενώσαμε τον ενθουσιασμό και την ...

Μικαέλλα Μελανίδου

Ποια είσαι; Είμαι η Μικαέλλα Μελανίδου και είμαι 24 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη ...

Βασίλης Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Θεοδώρα Χρυσοστόμου Πού είσαι; Μετά από εφτά όμορφα χρόνια στην Αθήνα και τελειώνοντας ...

Workshop

Το Workshop χωράει τρεις ανθρώπους και άπειρες ιδέες Τι φτιάχνετε; «Εικόνες». Μια πόλη. Τρεις ...

X