Μία πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο του «Μένουμε σπίτι» για την προστασία μας από την πανδημία θέτει σε εφαρμογή η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδας, καλώντας διάφορους μουσικούς να προβάλουν το έργο τους μέσα από βίντεο που αναρτώνται σε απευθείας μετάδοση από τη σελίδα της Συμφωνικής στο Facebook.

Τη δική του νότα σε αυτή τη δράση θα δώσει την Κυριακή 19 Απριλίου στις 21:00 και ο Κύπριος τραγουδοποιός Δημήτρης Μεσημέρης. Ο ίδιος μιλώντας στο «Π» γι’ αυτή τη συνεργασία αναφέρει ότι «Η συγκεκριμένη συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ), εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΣΟΝΕ και του μαέστρου της Ευάγγελου Αραμπατζή, να προβάλλει μουσικούς και καλλιτέχνες οι οποίοι βρίσκονται στα σπίτια τους λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε σήμερα.»

Το ρεπερτόριο της διαδικτυακής συναυλίας όπως ανέφερε ο τραγουδιστής «περιλαμβάνει τραγούδια από φίλους που μου τα έχουν ζητήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραγούδια από την σειρά του ‘Εγκλεισμού, μετά μουσικής’ αλλά και τραγούδια που θα ζητηθούν επιτόπου.»

«Πολλοί καλλιτέχνες, αν όχι όλοι, χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να φτάσουν κοντά στο κοινό και στους φίλους. Η μουσική είναι τέχνη και η τέχνη είναι ανάγκη για τον κάθε καλλιτέχνη. Επίσης, ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή τη συναισθηματική κούραση, έχει ανάγκη από ψυχαγωγία», αναφέρει ο Δημήτρης Μεσημέρης μιλώντας για τις διαδικτυακές δράσεις των καλλιτεχνών εν καιρώ καραντίνας.

You May Also Like

Μάρα Κωνσταντίνου και Σάββας Σάββα στο «Αντωνάκης»

Το Dream Theatre Productions παρουσιάζει τη μουσική παράσταση Piano & Voice Chapters, με την ...

Οι Monsieur Doumani ανοίγουν τις “Μουσικές του Κόσμου” στο Rialto Open Air

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει στις 4 Ιουλίου στο Rialto Open Air τραγούδια από τα ...

Οι Monsieur Doumani κλείνουν τις Μουσικές του Κόσμου

Μπορεί οι Monsieur Doumani να μην άνοιξαν, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, τις παραστάσεις των ...

FENGAROS REACTS| Nama Dama

Το ΠΑΡΑΘΥΡΟ παρουσιάζει τους μουσικούς που συμμετέχουν στο διαδικτυακό φεστιβάλ Fengaros Reacts που πραγματοποιείται ...

Εκδήλωση προς τιμήν του Μάριου Τόκα στη Λεμεσό

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση μνήμης-10 χρόνια από τον θάνατο του- Μάριου Τόκα ...

#Throwback στα δέκα χρόνια της Λουβάνα Δίσκοι

Οι συνιδρυτές της δισκογραφικής εταιρείας Λουβάνα Δίσκοι, Λευτέρης Μουμτζής και Αντρέας Τραχωνίτης, δύο τολμηροί ...

X