«Πάμε» για θέατρο και συναυλίες (online)

ΘΟΚ, Συμφωνική Ορχήστρα και Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο παρουσιάζουν θέατρο και συναυλίες στο διαδίκτυο

Τρεις ξεχωριστές δράσεις που μας φέρνουν κοντά στη σύγχρονη κυπριακή δημιουργία πραγματοποιούνται σήμερα στο διαδίκτυο, ένα ισχυρό μέσο αυτήν την περίοδο που επιτρέπει μια επαφή με πολιτιστικές προτάσεις.

ΘΟΚ, Συμφωνική Ορχήστρα και Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο παρουσιάζουν δράσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και για ξεχωριστά γούστα.

Ριχάρδος στον ΘΟΚ

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου συνεχίζει την προβολή, μέσω του καναλιού του στο YouTube, της επιτυχημένης του θεατρικής παραγωγής με το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ριχάρδος Γ΄». Το έργο προσεγγίζει με πρωτότυπο, σύγχρονο τρόπο ο σκηνοθέτης Πάρις Ερωτοκρίτου, ενώ ξεχωρίζει η ερμηνεία του Προκόπη Αγαθοκλέους στον ομότιτλο ρόλο που του χάρισε και το φετινό Βραβείο Θεάτρου Νέου Δημιουργού. Η εν λόγω παραγωγή θα είναι στη διάθεση του κοινού ανά πάσα στιγμή μέχρι αύριο Κυριακή στο YouTube του ΘΟΚ (εδώ το Μέρος Α’, εδώ το Μέρος Β’) ή μέσω της σελίδας του thoc.org.cy.

Μουσική δωματίου στο Παλλάς

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συνεχίζει, όπως κάθε Σάββατο, τις συναυλίες της με μικρά σύνολα που ανεβαίνουν στη σκηνή του Κινηματοθεάτρου Παλλάς και παρουσιάζουν μουσική δωματίου. Σήμερα η ΣΟΚ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα η μουσική του οποίου ως διάθεση «οδηγεί από τον πόνο, την εσωστρέφεια και το πένθος στην ανθεκτικότητα, τη χαρά και την αγαλλίαση της Ανάστασης». Συμμετέχουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Ορχήστρας Γιενς Γκέοργκ Μπάχμαν στο πιάνο, ο Τζιοβάνι Μάνι στο φαγκότο, ο Άγγελος Αγγελίδης στο μπάσο κλαρινέτο, ο Γκάρεθ Γκρίφιθς στην τρομπέτα, η Λόρα Ρότζερς στο αγγλικό κόρνο, ο Γιάγκουπ Οτσενάσεκ στο βιολοντσέλο, ο Σιμεόν Σπάσοβ στο όμποε και ο Σορίν Αλεξάνδρου Ορλέα στο βιολί. Στις 19:00 στη σελίδα της Συμφωνικής στο facebook (Cyprus Symphony Orchestra).

Ω γλυκύ μου έαρ στο Παττίχειο

Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο συνεχίζει το πρόγραμμα της πολιτιστικής του δράσης «Μένουμε Σπίτι με το Παττίχειο» και παρουσιάζει σήμερα ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Ω γλυκύ μου έαρ…» και τη συμμετοχή των Αχιλλέα Ιωάννου στο κλαρίνο, Κωνσταντίνου Σωκράτους στην ανάγνωση κειμένων του Παπαδιαμάντη και τον πατέρα Νικόλαο Λυμπουρίδη σε ψαλμούς. Στις 19:00 στο κανάλι του Παττίχειου στο YouTube ή μέσω της σελίδας pattihio.com.cy.

You May Also Like

«Αντίο Κοπρόσκυλα» στο Θέατρο Διόνυσος

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», ξεκινάει τη νέα θεατρική σεζόν με το έργο «Αντίο Κοπρόσκυλα» του ...

Χαρακτικά της Δέσπως Πρίγκη στην γκαλερί Blue Iris

Με την πρώτη ατομική έκθεση της Δέσπως Πρίγκη εγκαινιάζει τη νέα χρονιά η γκαλερί ...

Ο ΘΟΚ αποχαιρετά τη βραβευμένη συγγραφέα και πολιτικό Ρήνα Κατσελλή

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον θάνατο της βραβευμένης ...

«Ιερό σώμα» από την ομάδα Ασώματες Δυνάμεις

Η Μάχη Δημητριάδου Lindahl παρουσιάζει τη νέα της χορογραφική δουλειά με τίτλο «Ιερό Σώμα» ...

«See Through my Eyes»| Ατομική έκθεση Νατάσας Σωκράτους Επαμεινώνδα

Η isnotgallery παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση της Νατάσας Σωκράτους Επαμεινώνδα See Through my Eyes από ...

«Out of Necessity» από την Fresh Target Theatre Ensemble

Τι είναι το Σύνταγμα; Πώς καθορίζει την ταυτότητά μας; Πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας ...

X