Αρχή με ιταλική ταινία για το drive-in του Ριάλτο

Με ιταλική κωμωδία ξεκινά το drive-in σινεμά του Θεάτρου Ριάλτο στις 17 Ιουνίου

Με την ιταλική ταινία «Δεν θα συμπεθεριάσουμε ποτέ» [αυθ.τίτλος Come un gatto in tangenziale] ξεκινούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου οι θερινές προβολές του Θεάτρου Ριάλτο.

Καινοτομώντας ελέω κορωνοϊού, το Ριάλτο της Λεμεσού δίνει στο κοινό την εμπειρία του drive-in cinema παρέχοντας ωστόσο και την εναλλακτική της θέσης σε θερινό σινεμά.

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται στον χώρο στάθμευσης της ΣΕΚ πίσω από το θέατρο.

Η Γεωργία Ντέτσερ, διευθύντρια του Ριάλτο, ανάρτησε χθες φωτογραφίες από την προετοιμασία του χώρου:

Η ταινία

Η ιταλική ταινία «Δεν θα συμπεθεριάσουμε ποτέ», παραγωγής 2018, είναι μια κωμωδία σκηνοθετημένη από τον Ρικάρντο Μιλάνι και αφηγείται την ιστορία του Τζοβάνι και της Μόνικα, ίσως των δυο πιο αταίριαστων ανθρώπων στον πλανήτη. Εκείνος είναι ένας διανοούμενος που ζει στο κέντρο της Ρώμης κι εκείνη μια πρώην ταμίας σε σουπερμάρκετ που παλεύει με τις καθημερινές δυσκολίες της ζωής στην πολυπολιτισμική γειτονιά της, στα προάστια. Δεν θα συναντιούνταν ποτέ αν δεν τους ένωνε ο κοινός τους στόχος: να χωρίσουν τα παιδιά τους.

Τους κύριους ρόλους κρατούν οι Πάολα Κορτελέζι, Αντόνιο Αλμπανέζε, Σόνια Μπεργκαμάσκο, Λούκα Αντζελέτι, Αντόνιο Ντ’ Αουζίλιο, Αλίτσε Μαζέλι και Σιμόνε Ντε Μπιάνκι.

Η προβολή ξεκινά στις 21:00. Για την ασφαλή διοργάνωση του φετινού θερινού σινεμά,  το κοινό προτρέπεται να εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του είτε ηλεκτρονικά www.rialto.com, είτε  από το ταμείο του θεάτρου στο τηλ. 77777745. Θα διατίθενται εισιτήρια για θέσεις (8 ευρώ) και αυτοκίνητα (16 ευρώ). 

Για την ομαλή διοργάνωση, θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα μέχρι τις 20:45. Στο χώρο προβολών θα λειτουργεί ταμείο για μικρό αριθμό εισιτηρίων θέσεων μέχρι τις 20:50.

+ Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα του Θερινού Ριάλτο εδώ. Επόμενη προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου με την κυπριακή ταινία Smuggling Hendrix.

 

You May Also Like

“The World Around 2021” – Διαδικτυακή Συνάντηση Δημιουργών

Είκοσι αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και κινηματογραφιστές από 14 πόλεις όλου του κόσμου συμμετείχαν στη συνάντηση ...

«Αναζητώντας την Φετινέ»: προβολές σε Λευκωσία και Λεμεσό

Στους κινηματογράφους ΠΑΝΘΕΟΝ στη Λευκωσία και ΡΙΟ στη Λεμεσό θα προβάλλεται από τις 17 ...

Συνεχίζεται παρά τον κορωνοϊό η προεργασία για την ταινία Man of War

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν στέκεται εμπόδιο στους σχεδιασμούς του Δημήτρη Λογοθέτη και της ...

Τα Ελληνικά Ντοκιμαντέρ του 20ού Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ έχει πρωταγωνιστική θέση στο πρόγραμμα του επετειακού 20ού Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έπειτα ...

Έφυγε ο Big Bird του Sesame Street

Ο Carroll Spinney, ο θρυλικός κουκλοπαίκτης, ο οποίος για σχεδόν μισόν αιώνα έπαιζε το ...

X