Ανδρέας Παύλου

Ποιος είσαι;

Είμαι ο Ανδρέας Παύλου. Ο Ανδρέας είναι αυτός που βαριέται εύκολα. Ο Παύλου απο την άλλη, είναι αυτός που είναι εθισμένος στην τέχνη. Γι’ αυτό, ο Ανδρέας Παύλου είναι εικαστικός υπό εξέλιξη αφού βρίσκεται σε μια συνεχή καλλιτεχνική ανησυχία. Σπουδάζει στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ενδυματολογία – Σκηνογραφία Θεάτρου στο Καποδιστριάκο και στην Δερματοστυξία – Τατουάζ στο ΙΕΚ. Ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να οριστεί ως τέχνη αφού ο ίδιος πιστεύει πως προσεγγίζει πάντα το φάσμα των τεχνών ως εικαστικός. Δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους, φωτογραφίζει, τραγουδά, παίζει κιθάρα, θέατρο και βαράει τατουάζ. Θέλει να μην βαριέται αλλά να αναπτύσσεται, να μαθαίνει, να πετυχαίνει, να αποτυγχάνει. Άλλωστε, η αποτυχία είναι μέρος της διαδικασίας. Είναι αυτός που θα μετατρέψει ένα απλό καφέ με φίλους σε κάτι δημιουργικό και μελλοντικά θα υλοποιηθεί.

Τι κανείς;

Κάνω πάντα αυτό που αγαπώ. Έμαθα απο το παρελθόν μου να μην φιλτράρω τις προθέσεις μου ή να βάζω “θα” μπροστά σε αυτα που πρόκειται να κάνω. Την συγκεκριμένη περίοδο βρίσκομαι στην τελική ευθεία (τελευταίο χρόνο) για το πτυχίο της Καλών Τεχνών. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα προβληθεί η ταινία μου με τίτλο “Α ή Β” στο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ ΓκΛΑΤ Ταινιών Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μια μικρού μήκους ταινία που πραγματεύεται την σεξουαλικότητα και την θέση – στάση της κοινωνίας σε αυτή την διαδικασία απέναντι σ´αυτήν. Η ίδια η ταινια αποτελεί ειρωνικό σχόλιο. Ανυπομονώ και είμαι ευγνώμων για κάθε καλό και βοήθεια που παρουσιάζεται στο δρόμο των προσπαθειών μου. Φίλοι και αγαπημένοι άνθρωποι πλαισιώνουν αυτή μου την προσπάθεια και τους ευχαριστώ.

Τι θέλεις;

Σε αυτη την ερώτηση ξέρω πάντα τι θα απαντήσω. Εκτός απο φαγητό, του οποίου είμαι λάτρης, θέλω να ειμαι υγιής! Χωρίς υγεία τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει, είτε σωματικά είτε πνευματικά, όσο κλισέ κι αν το κάναμε να ακούγεται στο πέρασμα των χρόνων. Ορμώμενος αυτού λοιπόν και όντας υγιής στον τομέα της εκπαίδευσης, θέλω φέτος να έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου. Καλλιτεχνικά, θέλω να έχω τελειώσει έγκαιρα τα επόμενα πρότζεκτ που έχω ξεκινήσει και η ανάγκη μου για δημιουργία να μην εξαντληθεί ποτέ. Κοινωνικά, μέσα απο τις δουλειές μου θέλω να αφυπνώ, να ενημερώνω και να ενισχύω την αποδοχή της ελεύθερης έκφραση. Σε οποιαδήποτε μορφή ή τρόπο προσέγγισης της. Το θεωρούμε δεδομένο, μα έλα που δεν είναι. Θέλω να ξέρω πως όλοι μπορούν να έχουν μια θέση στην κοινωνία. Συναισθηματικά, θέλω να είμαι ήρεμος και να μην αναλώνομαι, ενώ μέσω των “Συστάσεων” θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου, αυτούς που με έκαναν να καταλάβω, να προβληματιστώ, να ξεβολευτώ. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν περαστικοί και γεμάτοι μαθήματα για εμένα. Ευχαριστώ τον Θεό.

Μπούμ!

You May Also Like

Κωνσταντίνα Ξενοφώντος

Ποια είσαι; Είμαι η Κωνσταντίνα, 22 ετών, στο 4ο έτος σπουδών στη Γραφική Επικοινωνία ...

Ερμίνα Εμμανουήλ

Ποια είσαι; Είμαι η Ερμίνα Εμμανουήλ, είμαι εικονογράφος και γραφίστρια. Ζω και εργάζομαι στη ...

Δέσποινα Θεοχαρίδου

H Δέσποινα Θεοχαρίδου δεν έχει σταματημό Τι κάνεις; Διοργάνωση, εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις και συνήθως ...

Μαρία Αλεξάνδρου

Ποια είσαι; Μια Λεμεσιανή που γουστάρει να εκφράζεται και να αλληλεπιδρά με τον κόσμο ...

Πρίτς Πράτς

Οι Πρίτς Πράτς Τσίρκο την είδαν Τσακ Νόρις Ποιοι είστε; Είμαστε δεκαπέντε [για την ...

Σκεύη Λαού

Η Σκεύη Λαού κοιτάζει ευρυγώνια και εστιάζει Τι κάνεις; Τελείωσα στην Αγγλία καλές τέχνες, ...

X