Έριξαν αυλαία οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020»

Οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» έριξαν αυλαία την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου αφήνοντας πίσω τους τις πιο όμορφες αναμνήσεις μέσα από δέκα μουσικές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο σε πλατείες της Λευκωσίας.

Οι εκδηλώσεις έδωσαν την ευκαιρία στους δημότες της πρωτεύουσας και στους επισκέπτες να αφεθούν στη μαγεία των αστεριών και του φεγγαριού, να περπατήσουν σε γειτονιές και πλατείες και να απολαύσουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές στην πόλη.

Οι φετινές νύκτες καλοκαιριού ήταν αλλιώτικες αφού χρειάστηκε η τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Δήμος ακολούθησε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα.

Ο Δήμος Λευκωσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και τον κόσμο που αγκάλιασε και αυτή τη χρονιά το θεσμό. Η προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κύπρου: Νυχτερινές αναγνώσεις

Την τελευταία εβδομάδα της εξεταστικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Βιβλιοθήκη παρατηρείται σημαντική προσέλευση χρηστών. ...

Η νέα τοιχογραφία του Φίκου στη Λευκωσία

Η νέα τοιχογραφία του Φίκου βρίσκεται στη Λευκωσία και είναι ένα αφιέρωμα στην πόλη. ...

Μουσικά Φεστιβάλ: O Derek Ridgers ανοίγει το φωτογραφικό του αρχείο

Για να γιορτάσει την 50η επέτειο του Glastonbury, ο φωτογράφος Derek Ridgers ανοίγει το ...

Διεθνές Φεστιβάλ του Εδιμβούργου: Επιστρέφει αλλά σε ανοιχτούς χώρους

Το Διεθνές Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, το μεγαλύτερο παγκοσμίως καλλιτεχνικό γεγονός ζωντανού θεάματος, θα διεξαχθεί ...

Paint the Void|Χρώμα στο αστικό τοπίο

Δύο καλλιτεχνικοί οργανισμοί στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ συνεργάζονται για να δώσουν χρώμα στο ...

X