«Το έργο που πάει λάθος» για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο Ένα

Το «Θέατρο Ένα» επιστρέφει στην κανονικότητα που διαταράχθηκε λόγω κορονοϊού, έτοιμο να προσφέρει ξανά στους λάτρεις του καλού θεάτρου ποιοτική ψυχαγωγία.

Η επιστροφή γίνεται με συνέχιση, για δεύτερη σεζόν, της εκπληκτικής κωμωδίας «Το έργο που πάει λάθος» η οποία διέκοψε μια θριαμβευτική πορεία τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της καραντίνας. Η μεγάλη απήχηση που είχε στους φίλους του θεάτρου, το γεγονός ότι όλες οι παραστάσεις ήταν γεμάτες αλλά και η απαίτηση των θεατών για συνέχιση του εξαίρετου έργου, οδήγησε όπως ήταν αναμενόμενο στην απόφαση για συνέχιση των παραστάσεων του έργου «Το έργο που πάει λάθος».

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ.

Οι παραστάσεις θα συνεχίζονται κάθε εβδομάδα Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στις 8.30 μ.μ. Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων και του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπουν τα πρωτόκολλα υγείας, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δουν την κωμωδία, να προαγοράσουν τις θέσεις τους έγκαιρα.

Το «Το έργο που πάει λάθος» είναι ένα «θεατρικό μέσα σε θεατρικό» στο οποίο κυριολεκτικά τίποτα δεν πάει καλά. Είναι, όπως λέει και ο τίτλος του, «Ένα έργο που πάει λάθος». Πραγματικά τίποτα δεν πάει σωστά στην παράσταση την οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να ανεβάσει μια ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών, φοιτητών πανεπιστημίου. Τα πατώματα σπάνε και πέφτουν, οι πόρτες μαγκώνουν, οι ηθοποιοί εγκλωβίζονται στον ανελκυστήρα, η πρωταγωνίστρια τραυματίζεται από τους συμφοιτητές της πάνω στη σκηνή, βγαίνει knock out και αντικαθίσταται εξ ανάγκης από μια τεχνικό που δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει, ενώ διαβάζει τα λόγια της από σελίδες ανακατεμένες, ένας ηθοποιός βρίσκεται δεμένος με χειροπέδες σε ένα καναπέ και τον κουβαλάει μαζί του από το ισόγειο στο ανώγειο, τα ποτά δεν είναι ουίσκι αλλά κάτι σχεδόν σαν.… δηλητήριο, ένα πτώμα που ενώ θα έπρεπε να μην είναι… ζωντανό κινείται, μιλά και διορθώνει λάθη κι άλλα πολλά ευτράπελα χαρίζουν γέλια μέχρι δακρύων στους θεατές.

Η ευφάνταστη σκηνοθεσία του Αντρέα Χριστοδουλίδη, τα σκηνικά που είναι κατασκευασμένα για να προκαλούν την καταστροφή, ο φανταστικός φωτισμός και η άψογη απόδοση των ρόλων κάνουν την πολυβραβευμένη ανατρεπτική και σπαρταριστή βρετανική κωμωδία «Το έργο που πάει λάθος» (“The play that goes wrong”) των Χένρι Λιούις, Τζόναθαν Σάιερ και Χένρι Σιλντς που έσπασε και εξακολουθεί να σπάει ταμεία στις περισσότερες από τις 27 χώρες όπου έχει παρουσιαστεί, ενώ και στην παραγωγή του «Θέατρο Ένα» τα έσπαζαν κυριολεκτικά. Το έργο εξακολουθεί να παρουσιάζεται στην Βρετανία ενώ στο Μπρόντγουει, συμπλήρωσε φέτος πέραν των 1000 περίπου παραστάσεων.

Συντελεστές:

Μετάφραση/Σκηνοθεσία/Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Βοηθός Σκηνοθέτης: Γαλάτεια Πέτσα
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής
Παίζουν: Σωτήρης Μεστάνας, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Γιώργος Τζωρτζής, Διομήδης Κουφτερός, Βασιλική Ανδρέου, Φανή Σωκράτους, Σάββας Μενοίκου, Γιώργος Χριστοδούλου.

Τακτικές Παραστάσεις, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 20:30.

Οι κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 22-348203 και οι θεατές θα πρέπει με βάση τα πρωτόκολλα υγείας να προαγοράζουν τα εισιτήρια τους προσερχόμενοι στο «Θέατρο Ένα» προσωπικά μιας και η λειτουργία του ταμείου απαγορεύεται προς αποφυγή πρόκλησης συνωστισμού.

Για την προαγορά των εισιτηρίων και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, το «Θέατρο Ένα» θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 9 το πρωί μέχρι η ώρα 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6:30 μέχρι και τις 7:30. Τα ωράρια αυτά ισχύουν και τα Σαββατοκύριακα.

You May Also Like

«Ωδά κι Εκειά» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια

Το έργο περιλαμβάνει ιστορίες παρμένες από το Χρονικό του Λεόντιου Μαχαιρά για την Κύπρο ...

“Beat the devil” στο Θέατρο Ριάλτο

«Θέλω να μου μιλάνε σα να είμαι παιδί. Στα παιδιά είναι που όλοι οι ...

Πολιτιστική ενδοσκόπηση της Λεμεσού

«Τι είναι πολιτισμός για τη Λεμεσό; Εισαγωγή στην πολιτιστική χαρτογράφηση» είναι ο τίτλος συζήτησης ...

«Machinal» της Σόφι Τρέντγουελ στη Νέα Σκηνή

  «Άσε με να ξεκουραστώ…το βάρος μέσα μου έφυγε… είναι μόνο έξω, ολόγυρα». Η ...

Οι Μικρές Μουσικές Ιστορίες του ΘΟΚ

Ξεχωριστοί καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών δημιουργούν δέκα Μικρές Μουσικές Ιστορίες, μέσα από το πρόγραμμα ...

Ο Δεκέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο

Φάλαινες τον Αύγουστο ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 4.12| Παρ 18:30 (100’) Το συγκινητικό έργο του David ...

X