Τον τρόπο κατάθεσης των αιτήσεων για χρηματοδότηση ταινιών 2021-2022 ανακοίνωσε το ΥΠΠΑΝ

Τον τρόπο κατάθεσης/παράδοσης των Αιτήσεων/Προτάσεων για χρηματοδότηση ταινιών 2021-2022, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid 19 (lockdown), όλες οι αιτήσεις, ανεξαρτήτως Κατηγορίας, θα πρέπει να υποβληθούν σε ψηφιακή μορφή Pdf, σε ένα ενιαίο αρχείο που θα συνοδεύεται από σύντομο καλυπτικό σημείωμα του Παραγωγού (τίτλος ταινίας, κατηγορία, διάρκεια) στο email: cypruscinema.gov@cytanet.com.cy εντός των χρονικών πλαισίων της Ανακοίνωσης ημερομηνίας 5/3/21 και όχι πέραν της Τετάρτης 5η Μαΐου 2021, μέχρι τη 13.00.

Στις περιπτώσεις που είτε δεν κατέστη δυνατή η συμπερίληψη της κατοχύρωσης των Πνευματικών δικαιωμάτων στις Αιτήσεις είτε δεν επιτεύχθηκε η εκτύπωση των τεσσάρων (4) βιβλιοδετημένων αντιγράφων (λόγω των μέτρων), θα πρέπει να γίνεται σαφής αναφορά στο ηλεκτρονικό, συνοδευτικό σημείωμα υποβολής του αιτήματος του Παραγωγού.

Η κατάθεση του συμπληρωματικού εγγράφου κατοχύρωσης Πνευματικών Δικαιωμάτων θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στο email: cypruscinema.gov@cytanet.com.cy μέχρι την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.

Η κατάθεση των τεσσάρων (4) βιβλιοδετημένων αντιγράφων θα πρέπει να γίνει έως την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, μέχρι τις 13:30.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για όλες τις υπόλοιπες Αιτήσεις/Προτάσεις που είναι ολοκληρωμένες, (Πνευματικά Δικαιώματα και 4 Βιβλιοδετημένα Αντίγραφα) η κατάθεση τους θα γίνει μέχρι την 5η Μαΐου.

Τρόποι Κατάθεσης Αιτήσεων/Προτάσεων είναι οι εξής: Ρίψη στο κουτί προσφορών των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (Πλαϊνή είσοδος), μέσω υπηρεσίας παράδοσης (Courrier), μέσω Ταχυδρομείου (για τελική ημερομηνία παραλαβής από τις Π.Υ μέχρι 20 Μαΐου 2021).

Όσες προστάσεις δεν υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι την 5η Μαΐου 2021, θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες και θα απορρίπτονται.

ΚΥΠΕ-ΓΤΠ/ΔΝ/ΓΧΡ

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Αναστάτωση στη Βιέννη προκάλεσε το Μουσείο Leopold

Τα επίμαχα σημεία τριών Γάλλων ποδοσφαιριστών σε διαφημιστικές αφίσες χρειάστηκε να καλύψουν οι αρμόδιοι ...

Επανακυκλοφορεί το Nevermind

Ένας από τους σημαντικότερους δίσκους στην ιστορία της rock, το Nevermind των Nirvana έγινε ...

Μια δεύτερη Τζοκόντα…

Κάθε άλλο παρά απλό αντίτυπο του διάσημου έργου του Λεονάρντο ντα Βίντσι είναι η ...

«Ο Καραγκιόζης» της Λένας Κιτσοπούλου επί σκηνής

  Το διήγημα «Ο Καραγκιόζης», της Λένας Κιτσοπούλου μεταφέρει δραματοποιημένο επί σκηνής η θεατρική ...

Θεατρικό Εργαστήρι Μπουφόν με την Λουκία Πιερίδου

Με πρόθεση την έναρξη μιας συναλλαγής δεξιοτήτων, ιδεών και εμπειριών μεταξύ επαγγελματιών απ’όλους τους ...

17o Paradise Jazz Festival

Για 17η χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Αυγούστου το Paradise Jazz Festival στο Paradise Place, ...

X