Φανερωμένης 70: VOICE OVER

Το Φανερωμένης 70, διοργανώνει έκθεση και δημιουργικά εργαστήρια πανό στη Λευκωσία, με τίτλο Voice Over!

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να έρθετε να δημιουργήσετε πάνω στο μεγάλο πανό μας, γράφοντας τις σκέψεις σας και ζωγραφίζοντας τις ιδέες σας σε μία ξεχωριστή μορφή τέχνης και έκφρασης που αφυπνίζει το νου και ενώνει την κοινότητα. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά, και να τον ωθήσουμε να εξωτερικεύσει την ενέργεια του χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο σπαθί της κοινωνίας, το λόγο! Στο Φανερωμένης 70 αγαπάμε τις λέξεις, και συνεχίζουμε την παράδοση που έχουμε εγκαθιδρύσει χρόνια τώρα, να προωθούμε το δημιουργικό λόγο αλλά και την ελευθερία αυτού!

To πρότζεκτ άρχισε λίγους μήνες πριν, και κατά τη διάρκεια του έχουμε επισκεφτεί πολλά σχολεία συμπεριλαμβανομένων του Αγίου Κασσιανού, το πρώτο δημοτικό Παλουριώτισσας, το 3ο Καϊμακλίου, αλλά και ιδιωτικές ομάδες φοιτητών και γηροκομεία.

Τo εργαστήριο θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Ιουνίου, 5 – 8 μ.μ. μέσα στο πολιτιστικό μας κέντρο. Από τις 12 έως τις 22 Ιουνίου θα έχουμε ένα μεγάλο πανό στο τραπέζι μας στο οποίο θα μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα τις σκέψεις σας. Την ίδια περίοδο θα εκτίθενται στη Στοά Παπαδοπούλου τα πανό που έχουν δημιουργηθεί σε προηγούμενες μας επισκέψεις!

 

 

Στην εκδήλωση και στα εργαστήρια συμμετείχαν και θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, εκπαιδευτικοί και ειδικοί πολιτιστικής κληρονομιάς:

Νικολέττα Παπαμιχαήλ Εργαστήρι Έκτορος 18-20 (Ektoros 18-20 workshop)
Αντιγόνη Μιχαήλ
Έλενα Χρήστου elenART STUDIO
Χριστίνα Νικολάου
Ειρήνη Μάλλιαρη
Σκευή Αριστοτέλους
Μιχάλης Χαραλάμπους Σχολή Σχεδίου ζωγραφικής
Χρυσάνθη Δημήτριου
Έλενα Νικολάου
Χρυσάνθη Χρυσάνθου
Σκευή Νεοφύτου
Μιχάλης Μαυροθέρης
Χριστίνα Νικολάου

Την εκδήλωση στηρίζουν τα παγωτά REGIS τα οποία θα προσφέρουν ψυγείο με δωρεάν παγωτά για όλους τους περαστικούς και καλεσμένους μας! Ανυπομονούμε να σας δούμε όλες και όλους εκεί!

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Έκθεση και εργαστήριο από τους Lovenlight στο CYENS

Το CYENS Thinker Maker Space σε συνεργασία με την Lovenlight παρουσιάζουν μια έκθεση με ...

Ανοικτή πρόσκληση: για τις δράσεις του Πολιτιστικού Τράπεζας Κύπρου

To Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά δράσεων του και δέχεται ...

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ|Θεατρικό Φεστιβάλ «Αντί-Σκηνο»

Συνεχίζοντας  την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων πέντε ετών, κατά την οποία παρουσιάστηκαν αξιόλογες προτάσεις οι ...

Φεστιβάλ Λευκωσίας 2018: τελευταίες εκδηλώσεις

Ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Λευκωσίας 2018, με δύο τελευταίες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη ...

WOMANIFESTO

«Επιχειρώντας να αναδείξουμε την γυναικεία καλλιτεχνική φωνή σήμερα προσκαλέσαμε γυναίκες δημιουργούς να γράψουν και να παρουσιάσουν το ...

Η άλλη οικογένεια

Τα Χριστούγεννα είναι η κατ’ εξοχήν οικογενειακή γιορτή. Ποια είναι η οικογένειά μας; Μερικές ...

X