ΘΟΚ: Βάζεις την ιδέα; Βάζουμε το φουαγιέ! | Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε φοιτητές/φοιτήτριες αρχιτεκτονικών σχολών

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε φοιτητές/φοιτήτριες αρχιτεκτονικών σχολών με έδρα την Κύπρο για το σχεδιασμό και την κατασκευή κινητού επίπλου που θα τοποθετηθεί στο φουαγιέ του Κεντρικού Κτιρίου του ΘΟΚ και στο οποίο θα εκτίθενται τα είδη πωλητηρίου του Οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες, πέρα από το σχεδιαστικό/τεχνικό κομμάτι, θα αναλάβουν και την επίβλεψη της κατασκευής του επίπλου.

Το έπιπλο πρέπει να είναι πρωτότυπο, εύχρηστο, λειτουργικό, εύκολο στη μετακίνηση, και να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα του πωλητηρίου (απαραίτητη κρίνεται η πρόβλεψη για ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου, καθώς και ειδική θέση για ταμειακή μηχανή).

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες οφείλουν να υποβάλουν τις σχεδιαστικές προτάσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή και να τις αποστείλουν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (βλ. παρακάτω) στην ηλεκτρονική διεύθυνση thoc@cytanet.com.cy, μαζί με μια σύντομη περιγραφή (έως 250 λέξεις). Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από επιτροπή που θα συσταθεί γι’ αυτόν ειδικά το σκοπό, και θα είναι οριστικές.

Στον/στην επιτυχόντα/-ούσα θα δοθεί αμοιβή 800 ευρώ, ενώ το προϋπολογιζόμενο κόστος κατασκευής του επίπλου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1.800 ευρώ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: 10 Σεπτεμβρίου 2021.
ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Οκτώβριος 2021.

* Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Λειτουργό του Τμήματος Εκδόσεων και Δημοσίων Σχέσεων, κυρία Μαρία Ευσταθίου: 22 864300 / 360-361 & thoc@cytanet.com.cy.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

«Black Out / Mια μικρή διαμαρτυρία» στη Λεμεσό

Στη -γνωστή στους Λεμεσιανούς- ταβέρνα Άρης, επί της πλατείας Ηρώων και έναντι του Θεάτρου ...

«Δύσκολο να έχει συληθεί ο τάφος»

«Eίναι δύσκολο να έχει συληθεί ένας τέτοιος τάφος» ανέφερε την Παρασκευή 22 Αυγούστου η ...

«Αρκάς: η ζωή μετά» επί σκηνής

Για πρώτη φορά τα σκίτσα της αγαπημένης σειράς «Η Ζωή Μετά» του διάσημου Έλληνα ...

To ρεπερτόριο ΘΟΚ για τη σεζόν 2014-2015

Τάκης Τζαμαργιάς, Νεόφυτος Ταλιώτης, Χρίστος Σιοπαχάς επιστρέφουν στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και αναλαμβάνουν παραγωγές ...

«Έφυγε» η Ζωρζ Σαρρή

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή η Ζωρζ Σαρρή, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, ...

«Ο Έβρος απέναντι» των Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα

Η κωμωδία του καταξιωμένου συγγραφικού διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Ο Έβρος απέναντι», ...

X