Αυλαία για το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω

To Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω έριξε αυλαία επιτυγχάνοντας τους στόχους του. Ραντεβού το καλοκαίρι του 2022 στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας με νέες προβολές!

Το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω αφιέρωσε τις φετινές καλοκαιρινές του δράσεις στους «Μικρούς Ήρωες», επιδεικνύοντας εμπράκτως για άλλη μία φορά την ευαισθησία του στην ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, με ιδιαίτερη έμφαση στις τέχνες και τον πολιτισμό. Με αυτό τον τρόπο το Δίκτυο εκπληρώνει για άλλη μία φορά την φιλοσοφία και τους στόχους του που έθεσε με την δημιουργία του.

Την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω έριξε αυλαία αποχαιρετώντας το κοινό που το υποδέκτηκε με χαρά και του έκανε συντροφιά τα βράδια του καλοκαιριού στην καρδιά της Λευκωσίας, κάτω από τα μεσαιωνικά τείχη στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελυθερίας. Ένας χώρος που σηματοδοτεί μία νέα καλλιτεχνική γωνιά στην πόλη μας που κατάφερε να γίνει σημείο συνάθροισης και προβολών από το θερινό μας σινεμά.

Έπειτα από έξι sold out κινηματογραφικές προβολές το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω πέτυχε τον σκοπό του όπως ακριβώς επεσήμανε και η Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών Λευκωσιάζω, κ. Λεώνη Ορφανίδου σε χαιρετισμό της πριν την τελευταία προβολή. Εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στον κόσμο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω η κ. Ορφανίδου ανέφερε συγκεκριμένα: «Χαίρομαι που αγκαλιάστηκε με τόση αγάπη από όλους εσάς και πέτυχε τους στόχους του. Να προσφέρει χαλάρωση και ψυχαγωγία βοηθώντας ταυτόχρονα και τους συνανθρώπους μας. Οι φετινές μας καλοκαιρινές δράσεις ήταν αφιερωμένες στους «Μικρούς Ήρωες» στους οποίους και θα παραδώσουμε ποσό ύψους €4740 από τη μουσική βραδιά που συνδιοργανώσαμε με το Cavo Zoe Seaside Hotel και ποσό €857 από το θερινό μας σινεμά. Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στον δικό τους αγώνα».

Τέλος, η κ. Ορφανίδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λευκωσίας και τους συναδέλφους της Δημοτικούς Συμβούλους, την υπέροχη ομάδα του «Λευκωσίαζω», τους χορηγούς που στήριξαν τις δράσεις και ανανέωσε το ραντεβού των θερινών προβολών για το επόμενο καλοκαίρι, στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, χωρίς μάσκες και μέτρα.

 

 

Διοργανωτής: Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω»
Μέγας Υποστηρικτής: Δήμος Λευκωσίας
Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΝΤ1
Υποστηρικτές: Leroy Merlin, Καρπός (Σταυράκη Αθηαινίτη).

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

«Χαϊκού – Η Ποίηση στους Δρόμους της Πόλης»

Την έναρξη του πρότζεκτ «Χαϊκού – Η Ποίηση στους Δρόμους της Πόλης», ανακοίνωσε ο ...

Τι παίζει αυτή την εβδομάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας περνάει στην τρίτη του εβδομάδα και συνεχίζει το πρόγραμμά του ...

Φανερωμένης 70: VOICE OVER

Το Φανερωμένης 70, διοργανώνει έκθεση και δημιουργικά εργαστήρια πανό στη Λευκωσία, με τίτλο Voice ...

5ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ «Eς γην εναλίαν Κύπρον»

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο υποστηρίζει το 5ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ «Eς γην ...

Η Νέα Υόρκη του ’70 και ’80 μέσα από τον φακό του Rudy Burckhardt

Στον φημισμένο φωτογράφο Rudy Burckhardt άρεσε να «χαζολογεί» και η έκθεση φωτογραφιών της Νέας ...

Watchmen , The Marvelous Mrs. Maisel οι περισσότερες υποψηφιότητες για Emmy

Το δυστοπικό δράμα «Watchmen» και η κωμωδία «The Marvelous Mrs. Maisel» κυριαρχούν στις υποψηφιότητες ...

X