Πρώτη συλλογή NFT από την Γκαλερί Γκλόρια

Όπως και πριν από 45 χρόνια, όταν άνοιξαν την πρώτη γκαλερί τέχνης μετά την εισβολή του 1974 στην Κύπρο, σήμερα κάνουν ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα για την προώθηση και ανάδειξη της τέχνης και του σύγχρονου πολιτισμού του τόπου μας.

Δεδομένων των ραγδαίων αλλαγών που βλέπουμε στην τεχνολογία και των νέων ευκαιριών για διαφάνεια και διευρυμένη αναγνώριση για καλλιτέχνες παγκοσμίως, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στον χώρο τέχνης Non-Fungible Token.

Κάνουν το βήμα να ενταχθούμε σε αυτόν τον, κοινώς γνωστό χώρο τέχνης “NFT”, για να επιτύχουν την μεγαλύτερη και καλύτερη προβολή των εξαιρετικά ταλαντούχων καλλιτεχνών μας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που επιμέναν για 45 χρόνια να προωθούν τους ντόπιους καλλιτέχνες που τους εμπιστεύονται, θα συνεχίσουν να το κάνουν προσφέροντας τους μια νέα υπηρεσία, προωθώντας την τέχνη τους και ως αντικείμενα τέχνης NFT.

Με τη συμβολή μιας εξειδικευμένης ομάδας έχουν ήδη λανσάρει την πρώτη μας συλλογή NFT, από τον καλλιτέχνη Stefano Paci, με το όνομα «Presence», εμπνευσμένη από την αγάπη του για την Κύπρο και τις παραδόσεις της.

Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν είτε να αποκτήσουν τα έργα σε μορφή NFT απευθείας είτε να υποβάλουν προσφορά μέσω του συνδέσμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί με την Γκαλερί Γκλόρια για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εκ μέρους τους.

Το πιο σημαντικό όφελος που προσφέρει αυτή η νέα υπηρεσία στους καλλιτέχνες , είναι η δυνατότητα εξασφάλισης των δικαιωμάτων (royalties) από τις πωλήσεις και μετα-πώλησεις των έργων τέχνης τους. Και αυτό είναι κάτι που δεν ήταν εφικτό πριν.

Τα οφέλη που προσφέρει στους αγοραστές μας είναι η απόδειξη ιδιοκτησίας για κάθε έργο τέχνης NFT που κατέχουν και η ευκολία της επαναπώλησης του έργου τέχνης τους σε μεταγενέστερο στάδιο, παρέχοντας ευκαιρίες υψηλότερης ρευστότητας στους ιδιοκτήτες έργων τέχνης.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://opensea.io/collection/stefano-paci-presence

Επικοινωνία
Τηλ: +35722762605
Email: gloriagallery1@gmail.com
Website: https://www.gloriagallery.com
Facebook: @GloriaGalleryNicosia
Instagram: @gloria_gallery_nicosia

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Trait d’ union: εικαστικός συνδετικός κρίκος Κύπρου – Γαλλίας

Δέκα Κύπριοι και Γάλλοι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γαλλικού Ινστιτούτου Κύπρου να γιορτάσουν ...

“Bold As Love: Celebrating Hendrix”: Έκθεση στο Λονδίνο για τον θρυλικό Τζίμι Χέντριξ

Αποτίνοντας φόρο τιμής στα 50 χρόνια από τον θάνατό του στις 18 Σεπτεμβρίου του ...

Drone Photo Awards 2021

Τα Drone Photo Awards διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά, παραδίδοντάς μας εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες ενός ...

Ένα αριστούργημα κρυμμένο κάτω από τον ίδιο πίνακα

Στην πορεία της ιστορίας της τέχνης πάντα υπήρχαν καλλιτέχνες που ζωγράφιζαν πάνω από τα ...

Αναβάλλεται η έκθεση της Θεοπίστης Στυλιανού-Λάμπερτ στο «Φυτώριο»

Μέχρι νεοτέρας αναβάλλεται η έκθεση «Arte-facts», η νέα ατομική έκθεση και παρουσίαση φωτογραφικού βιβλίου ...

Υλοποίηση τοιχογραφίας «ELEMENTS»

Το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού έχει προκαλέσει η τοιχογραφία που δημιούργησε ο καλλιτέχνης (mural ...

X