Κυπροφωνία 5 | Συναπάντημα Συμφωνικής Ορχήστρας & Συμφωνικής Νέων Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 13.6.2024
Η συναυλία Kυπροφωνία 5 έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στο Σχέδιο NSA (H) «Navigating Sustainability in Art Heritage».

Ένα μουσικό συναπάντημα της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του εκλεκτού μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή της Σ.Ο.Ν.Κ Γιώργου Κουντούρη, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Σολίστ της βραδιάς είναι η νεαρή ανερχόμενη Κύπρια πιανίστα Άννα Αβρααμίδου, η οποία θα ερμηνεύσει το Rhapsody in Blue του George Gershwin. Σημειώνεται ότι, η μόλις 15 ετών Άννα Αβραμίδου έχει καταπλήξει τον κόσμο της μουσικής κερδίζοντας το 1ο βραβείο στον 6ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών Franz Liszt το 2023. Tα δύο συμφωνικά σύνολα θα κλείσουν την ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά με ένα ρωσικό αριστούργημα, τη Συμφωνία αρ. 5 του Dmitri Shostakovich.

4875140414309647 image

Η συναυλία Kυπροφωνία 5 έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στο Σχέδιο NSA (H) «Navigating Sustainability in Art Heritage», μια ιδιωτική πρωτοβουλία της εταιρείας MusicEra. Μέσα από το σχέδιο παρέχεται η αποτύπωση και δημιουργία οπτικοακουστικού (video) αρχειακού υλικού στους τομείς της μουσικής, του χορού και του θεάτρου. Στόχος του Σχεδίου είναι να συμβάλει στη διατήρηση της εγχώριας πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω οπτικογράφησης και ηχογράφησης των επιλεγμένων παραγωγών από τα συνεργεία της MusicEra. [Xορηγός: MusicEra/Περισσότερες πληροφορίες: https://musicera.cy]

Georges Gershwin: Rhapsody in Blue

Dmitri Shostakovich: Συμφωνία αρ. 5 σε Ρε ελάσσονα, έργο 47
Άννα Αβραμίδου πιάνο
Γιώργος Κουντούρης μαέστρος

Πληροφορίες

Μουσικό Συναπάντημα Σ.Ο.Κ. & Σ.Ο.Ν.Κ.

Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, 20.30

Χώρος: Αμφιθέατρο Σκαλί, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τιμή εισιτηρίου: €15 / €10 (μειωμένο)

Δικαιούχοι μειωμένων εισιτηρίων: Μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές, συνταξιούχοι, πολύτεκνες και πενταμελείς οικογένειες με παρουσίαση ταυτότητας. Δωρέαν είσοδος σε άτομα με αναπηρίες.

Προπώληση εισιτηρίων: Aπό την ιστοσελίδα cyso.interticket.com και 2 ώρες πριν την έναρξη.

Περισσότερες πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy

4875140272594611 image

Θεσμικός Χορηγός: Κυπριακή Δημοκρατία

Μέγας Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Cyprus Mail

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ