Ανοιχτή πρόσκληση για δημιουργικές υποβολές περιεχομένου από την ΕΤΑΠ Λευκωσίας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Η αγορά περιεχομένου θα παραχωρεί στην ΕΤΑΠ Λευκωσίας πλήρη δικαιώματα χρήσης περιεχόμενου με μια φόρμα συμφωνίας.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Λευκωσίας ανακοινώνει ανοιχτή πρόσκληση για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, reels και σύντομα βίντεο για να αναδείξει τις ζωντανές και ποικίλες πτυχές της Λευκωσίας.

Κατηγορίες Περιεχομένου:

• Φωτογραφίες: Εικόνες υψηλής ευκρίνειας που αποτυπώνουν τη γοητεία της πόλης, από τους πολυσύχναστους δρόμους μέχρι τα ήρεμα τοπία.

• Instagram/Facebook Reels: 15-20 δευτερολέπτων reels υψηλής ευκρίνειας που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, τη νυχτερινή ζωή και τα κρυφά στολίδια της Λευκωσίας.

• Διαφημίσεις YouTube: Βίντεο 15 δευτερολέπτων υψηλής ευκρίνειας που αναδεικνύουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα πολιτιστικά ορόσημα και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της Λευκωσίας.

Αποζημίωση: 10 έως 80 ευρώ ανά κομμάτι, ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου (επεξεργασμένο/μη επεξεργασμένο) και τις τρέχουσες ανάγκες μας.

Οδηγίες:

• Απαιτείται ποιότητα HD.

• Ελάχιστα φίλτρα· διατήρηση αυθεντικότητας.

• Αντικατοπτρίζουν μοντέρνες και διασκεδαστικές πτυχές.

• Κατηγορίες: Αρχιτεκτονική, Τέχνες & Δημιουργικότητα, Πολιτιστική Κληρονομιά/Αρχαιολογία, Γαστρονομία, Θρησκεία, Εκπαίδευση/Έρευνα, Νυχτερινή Ζωή.

Λεπτομέρειες Υποβολής:

• Προθεσμία: Ανοιχτή επ’ αόριστον.

• Email: info@ntb.org.cy • Ιστοσελίδα: Open Call for Content: Showcase Nicosia’s Charm! – Nicosia Tourism Board (ntb.org.cy)

Η αγορά περιεχομένου θα παραχωρεί στην ΕΤΑΠ Λευκωσίας πλήρη δικαιώματα χρήσης περιεχόμενου με μια φόρμα συμφωνίας.

4881234341521004 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ