Where Olive Trees Weep | Αποκλειστική προβολή σήμερα στο Πάνθεον

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.6.2024
Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και ακολουθεί τους αγώνες και την ανθεκτικότητα των Παλαιστινίων που ζουν υπό ισραηλινή κατοχή.

Η κοινότητα αγώνα αφοα καλεί το κοινό σε μία αποκλειστική προβολή του ντοκιμαντέρ Where Olive Trees Weep, την Τρίτη 25 Ιούνη, στις 20:00, στον κινηματογράφο Πάνθεον στη Λευκωσία.

Η προβολή αποτελεί μία προσπάθεια της κοινότητας, όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου για «να στηρίξουμε τον αγώνα των Παλαιστινίων για ειρήνη & ελευθερία».

Το ντοκιμαντέρ Where Olive Trees Weep κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και ακολουθεί τους αγώνες και την ανθεκτικότητα των Παλαιστινίων που ζουν υπό ισραηλινή κατοχή. Εξερευνά την απώλεια, το τραύμα και την αναζήτηση δικαιοσύνης.

«Η τρέχουσα εκστρατεία εθνοκάθαρσης από το κράτος του Ισραήλ ενάντια στην Παλαιστίνη βρίσκεται πλέον στον έννατο μήνα.

Παρά το γεγονός ότι το κράτος του Ισραήλ και οι σύμμαχοι του βρίσκονται διεθνώς απομονωμένοι, με ολοένα και περισσότερα κράτη να αναγνωρίζουν επίσημα την Παλαιστίνη και να συνυπογράφουν τις κατηγορίες για γενοκτονία που κατέθεσε η Νότιος Αφρική στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ενάντια στον Πρωθυπουργό Νετανιάχου και τον Υπουργό Άμυνας Γκαλάντ, οι εικόνες που έρχονται καθημερινά στις οθόνες μας από τη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη προκαλούν οργή και θλίψη.

Με τους/τις Παλαιστίνιους/ες για όλους τους λόγους του κόσμου.», καταλήγει το δελτίο τύπου.

Πληροφορίες

Where Olive Trees Weep

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, 20.00

Χώρος προβολής: Κινηματογράφος Πάνθεον [Διαγόρου 29. Λευκωσία, Λευκωσία 1097, Κύπρος.

Γλώσσες: Αγγλική, Αραβική

Υπότιτλοι: Αγγλικοί

Προτεινόμενη εισφορά: €5 | Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.

4885565844464192 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ