MeMeraki Artist Residency | Παρουσιάζει την έκθεση Artist-In-Residence Show στο Limassol Art Walks

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.10.2024
Όλα τα έργα έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια μιας εντατικής περιόδου καλλιτεχνικής δημιουργίας 6 εβδομάδων.

Στο πλαίσιο του Limassol Art Walks, το MeMeraki Artist Residency παρουσιάζει την έκθεση Artist-In-Residence Show ως μέρος του προγράμματος φιλοξενίας Emerging Artists Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2024.

Όλα τα έργα έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια μιας εντατικής περιόδου καλλιτεχνικής δημιουργίας 6 εβδομάδων, στο πλαίσιο του Emerging Artists Residency Program, ενός προγράμματος ανταλλαγής μεταξύ πόλεων με το art residency Schafhof - European Art Forum Upper Bavaria.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του MeMeraki, φιλοξενούνται οι καλλιτέχνες Janna Jirkova, Saskia Bannasch, Στέργιο Σουρλόπουλο και Aleksandra Slepchuk.

MeMeraki

Το MeMeraki είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προσφέρει από το 2019 προγράμματα φιλοξενίας (Residencies) σε εικαστικούς καλλιτέχνες. Φιλοδοξεί να δίνει χώρο και χρόνο στους καλλιτέχνες για απρόσκοπτη εργασία, ευκαιρίες για συνεργασία των ντόπιων καλλιτεχνών με καλλιτέχνες και φορείς από τον κόσμο, και εναλλακτικές δράσεις Τέχνης για το κοινό.

Πληροφορίες

Artist-In-Residence Show | MeMeraki Artist Residency x Limassol Art Walks

Είσοδος Ελεύθερη.

Ημερομηνίες και ώρες: 18 - 25 Οκτωβρίου 2024, 17:00-22:00

Χώρος έκθεσης: MeMeraki Artist Residency, Ελλάδος 91Α, 3041, Λεμεσός

Περισσότερες πληροφορίες: 25 311 595 (08:00-13:00), 99 331 866 / info@memeraki.org

Το πρόγραμμα Emerging Artists 2024 συγχρηματοδοτείται από το Υφυπουργείο Πολιτισμού Κύπρου και το Culture Moves Europe, που υλοποιείται από το Goethe-Institut.

*Η δράση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις που εκφράζονται σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι αντικατοπτρίζουν την επίσημη γνώμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ