Αποθεώθηκαν οι Bon Jovi στο ΟΑΚΑ

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 21.7.2011

Εξήντα χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα και αποθέωσαν τους Bon Jovi, ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα της αμερικανικής ροκ.

Για δύο ώρες και 30 λεπτά, οι θαυμαστές τους (μεταξύ των οποίων πολλοί Κύπριοι που ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα γι' αυτό το λόγο) κρέμμονταν από τα χείλη του Τζον Μπον Τζόβι, ο οποίος είπε ότι περίμενε 20 χρόνια για αυτή τη συναυλία.

«Αθήνα, επιτέλους!» ήταν η πρώτη κουβέντα του Τζον Μπον Τζόβι, ο οποίος στη συνέχεια τραγούδησε το «Bed of roses» δένοντας μια ελληνική σημαία γύρω από το μικρόφωνο. «Επί 20 χρόνια περίμενα να έρθω στην Ελλάδα», πρόσθεσε προς το τέλος της συναυλίας και έκλεισε με το «Livin' on a prayer», δίνοντας και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι «η νέα γενιά της Ελλάδας θα τα καταφέρει».

Το βράδυ της Τρίτης, δύο από τα μέλη του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα και ο ντράμερ Τίκο Τόρες επισκέφθηκαν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ