Εγκαινιάστηκε «Ο Κόσμος της Κύπρου»

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 24.4.2013

Στην παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί η έκθεση «Ο Κόσμος της Κύπρου», στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο, στη Λευκωσία.


Στο πλαίσιο των εγκαινίων μίλησαν μεταξύ άλλων η διευθύντρια του μουσείου, Δήμητρα Μπακιρτζή, ο δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης αλλά και ο γιος του Αδαμάντιου Διαμαντή, Αλέκος Διαμαντής.


_MG_9656


Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» τους οι πρώην Δήμαρχοι Λευκωσίας Λέλλος Δημητριάδης και Μιχαλάκης Ζαμπέλας, η πρώην διευθύντρια των Πολιτιστικών Υπηρεσιών και μελετήτρια του έργου του Διαμαντή, Ελένη Νικήτα, η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου, μέλη της οικογένειας του Διαμαντή και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και των Γραμμάτων.


_MG_9697
_MG_9700
_MG_9713



+ Η έκθεση θα παραμείνει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2013. Πληροφορίες τηλ. 22661475, www.leventismuseum.org.cy και στο facebook.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ©ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ