VERAMàND STUDIO | Γίνε η εξέλιξη, και το καλοκαίρι

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 3.6.2013

Το VERAMàND STUDIO παρουσιάζει μια σειρά από καλοκαιρινές δράσεις που σχεδίασαν οι Χρίστος Κρασίδης και Χρήστος Πολυμενάκος, σε συνεργασία με μια ομάδα επαγγελματιών -­ καλλιτεχνών.


Στο πλαίσιο του προγράμματος OpEN PLUS+, το VERAMàND STUDIO εξελίσσει την κυψέλη πολιτισμού του σε μια ανοιχτή πλατφόρμα συνεργασιών, με σκοπό να στηρίξει μια σειρά από συναρπαστικές καλοκαιρινές δράσεις.


«'Γίνε η εξέλιξη!' παραμένει το σύνθημα μας. Η κρίση πρέπει να φέρει κριτική σκέψη, δημιουργικότητα, καινούριες ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο. Ο καιρός για αλλαγή ήταν πάντοτε 'τώρα' και το σημείο εκκίνησης πάντα 'μέσα μας'», αναφέρει ο Χρίστος Κρασίδης.


«Οι τέχνες, η τεχνολογία και η δημιουργική επιχειρηματικότητα παραμένουν σταθεροί άξονες της φιλοσοφίας των δράσεων, όπως και η έμφαση στην εκπαιδευτική καινοτομία, την καλλιτεχνική έρευνα και τον διάλογο με την κοινωνία», σημειώνει με την σειρά του ο Χρήστος Πολυμενάκος.


Περισσότερα από 30 εργαστήρια στα ελληνικά και τα αγγλικά θα πραγματοποιηθούν την περίοδο του καλοκαιριού, αρχίζοντας από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και μέχρι το τέλος Ιουλίου.


Ειδικά για την εισαγωγή σε σχολές υποκριτικής, τα σχετικά εργαστήρια θα συνεχίσουν και τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη.


Το πρώτο μάθημα μπορείτε να το παρακολουθήσετε δοκιμαστικά.



Οι καλοκαιρινές δράσεις είναι ξεχωριστές όπως και οι άνθρωποι που συμμετέχουν:


Ελλάδα Ευαγγέλου (Ηθοποιός, Συγγραφέας, Σκηνοθέτης, Ερευνήτρια)
Γιώργος Κουρούσιης (Μουσικός Παραγωγός, Ενορχηστρωτής)
Χρίστος Κρασίδης (Performing Artist, Creative Businessman, Apple Certified Trainer)
Περσεφόνη Κρασίδου (Εκπαιδευτικός, Καλλιτέχνης, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια)
Χριστίνα Κωνσταντίνου (Ηθοποιός)
Παναγιώτης Λάρκου (Ηθοποιός, Σκηνοθέτης)
Ζωή Κυπριανού (Ηθοποιός)
Ξένια Μιχαήλ (Ηθοποιός)
Ελένη Ξένου (Συγγραφέας, Δημοσιογράφος)
Χρήστος Πολυμενάκος (Performance Writer, ηθοποιός, δημοσιογράφος παραστατικών τεχνών, ερευνητής)
Ελεονώρα Ρούσου (Μουσικός)
Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής (Social Networking, Web Developer, Blogger)
Γιώργος Φιλίππου (Σχεδιαστής, Fashion Designer, Στυλίστας)
Χρίστος Χριστοδούλου (Live Sound Engineer, Τεχνικός ήχου)
και Dj Vber (DJ-­‐VJ-­‐Graphic Designer)



Καλύπτονται μια ευρεία γκάμα πεδίων, όπως Δημιουργική Γραφή, Συγγραφή με Πολυμέσα, Script Mentoring, Performance Writing, Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Κίνηση, Τραγούδι, Εργαστήρια για εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές, Audition Preparation, Ιστορία Θεάτρου, Art Therapy & Stress Management, Image Management, Fashion, DJ-­‐ing, VJ-­‐ing, Μουσική Παραγωγή και Τεχνολογίες Ήχου, iPad, Mac OS X και άλλες τεχνολογίες της Apple, Επαγγελματικό εργαστήρι Social Networking, Θεατρικό Εργαστήρι για Εφήβους, Νέους και Παιδιά και πολλά άλλα.


veramand_summer2
veramand_summer3

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε ερασιτέχνες, αρχάριους ή προχωρημένους, μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και σε άλλους επαγγελματίες, αλλά και σε όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους κάθε ηλικίας.


Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.


Τι είναι το OpEN PLUS+;


Πρόκειται για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας του VERAMàND STUDIO, μέσα από τον οποίο πραγματοποιούνται προτάσεις από μεμονωμένα πρόσωπα, ομάδες, οργανισμούς και εταιρείες, που έχουν ως στόχο την πολιτιστική, τεχνολογική και επιχειρηματική εξέλιξη της κυπριακής κοινωνίας. Μέσα από το OpEN PLUS+ μπορεί κανείς να προτείνει στο μια ιδέα, μια συνεργασία, μια φιλοξενία, μια εκπαιδευτική ή άλλη δράση ή πρόταση.


+ Πληροφορίες για τα προγράμματα τηλ. 70.000.625 και 95100625 [καθημερινές 10:00-20:00], www.VeramandStudio.com και facebook. Το Veramand Studio βρίσκεται στην οδό Μετοχίου 68, στην Έγκωμη [δίπλα από την Αμερικανική Πρεσβεία].


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ