Φεστιβάλ Φέγγαρος με Θανάση Παπακωνσταντίνου

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 7.6.2013

Έχει καθιερωθεί ως μια από τις ξέγνοιαστες και ποιοτικές δραστηριότητες του καλοκαιριού: το φεστιβάλ Φέγγαρος πραγματοποιείται και φέτος τον Αύγουστο, με κύριο φιλοξενούμενο τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.


Η τρίτη έκδοση του Φεστιβάλ Φέγγαρος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2, 3 και 4 Αυγούστου, στο χωριό Λόφου, της επαρχίας Λεμεσού.


Παρά την μουρμούρα πολιτιστικών φορέων και ατόμων του χώρου σχετικά με τις περικοπές κονδυλίων για τον πολιτισμό, οι διοργανωτές του φεστιβάλ Φέγγαρος αποδεικνύουν ότι και στους δύσκολους -οικονομικά- καιρούς μπορούν να προσφέρουν αξιόλογες προτάσεις.


Μάλιστα, το φεστιβάλ εκτείνει φέτος τις δραστηριότητές τους, προσφέροντας θέατρο, stand-up comedy, μουσικούς του δρόμου στα στενά της Λόφου.


Μουσικά και άλλα δρώμενα θα πραγματοποιούνται σε ταβέρνες, πλατείες, ταράτσες και μέσα σε παλιά σπίτια. Κορύφωση του φεστιβάλ θα είναι η συναυλία στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, το Σάββατο 3 Αυγούστου, όπου θα εμφανιστεί ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μαζί με τη Ματούλα Ζαμάνη και 7μελή μπάντα.


Συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Zilla Project, Nebadrud (με τον Ζαχαρία Σπυριδάκη), Μεράκ, Isaac’s Cello, The Ladderman, Μιχάλης & Πέτρος Κουλουμής, Πάρης Ερωτοκρίτου.


+ Εισιτήρια προς 15 ευρώ για το τριήμερο. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 12 Ιουλίου σε όλες τις πόλεις.


Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 70007610, www.facebook.com/Fengaros, www.louvana.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ