Ο Ανδρέας Καραγιάν διαβάζει τις «Ανήθικες Ιστορίες» του

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 28.5.2012

H Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Συγγραφέων ΠΕΝ παρουσιάζουν το βιβλίο του  Ανδρέα Καραγιάν «Ανήθικες Ιστορίες» [Εκδόσεις Γαβριηλίδης] τη Δευτέρα 28 Μαΐου στη Λευκωσία.


KARAYIAN


Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της αυτοβιογραφίας του Ανδρέα Καραγιάν. Το πρώτο είχε τίτλο «Μια αληθής ιστορία».


Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Νίκη Μαραγκού, ο Γιώργος Γεωργή και ο Λευτέρης Παπαλεοντίου.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Γιώργος Μολέσκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου.


Θα ακολουθήσει ανάγνωση αποσπασμάτων από τον ίδιο τον συγγραφέα και ζωγράφο Ανδρέα Καραγιάν και τον ηθοποιό Ανδρέα Κούτσουμπα.



+ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου της Λαϊκής Τράπεζας [γωνία  Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ 39 και Μπουμπουλίνας, 3ος όροφος] στη Λευκωσία. Η εκδήλωση ξεκινά στις 19:30.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ