Ανδρέας Μανώλη (φωτορεπόρτερ)

Eleni Papadopoulou Δημοσιεύθηκε 9.7.2013

Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία στις 22 Μαρτίου 2013, την εβδομάδα μετά το κούρεμα, στη διαμαρτυρία των τραπεζικών υπαλλήλων έξω από τη Βουλή. Δεν έχω αγαπημένη φωτογραφία, το φωτορεπορτάζ για μένα είναι μια μαρτυρία και όλα τα γεγονότα που κάλυψα ήταν σημαντικά και άξια καταγραφής, όχι μόνο για ειδησεογραφικούς λόγους αλλά και ιστορικούς. Η εικόνα αυτή περιγράφει το συναίσθημα που κυρίευσε κάποιους ανθρώπους τις μέρες μετά το κούρεμα και συμβολίζει για μένα το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας με -ελπίζω- περισσότερο εσωτερικό διάλογο ως κοινωνία και αναζήτηση για μια ευτυχία αληθινή και όχι τεχνητή.

"C.V"

Ημερομηνία γέννησης: 17.4.1953

Σπουδές: Έμαθα φωτογραφία κοντά στον Τάκη Ιωαννίδη.

Επιρροές: Έμπνευσή μου είναι το συναίσθημα που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή σε γεγονότα που καλύπτω, το οποίο και προσπαθώ να αποτυπώσω φωτογραφικά.

High & Low: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω συγκεκριμένες στιγμές. Θα έλεγα ότι είναι το συναπάντημά μου με αυτό που κάνω με τα πάνω του και τα κάτω του. Αν ξαναγεννιόμουνα, πάλι φωτογράφος θα ήθελα να είμαι.

Tip: Αν αγαπάς τη φωτογραφία, τότε θα βρεις τρόπο να φωτογραφίζεις και χωρίς μηχανή.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ