Στοχεύει σε δίσκο το 2013 ο Roger Waters

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 24.7.2012

Nέο υλικό αλλά και τραγούδια που έχει γράψει στη διάρκεια των τελευταίων 20 χρόνων θα παρουσιάσει σε ένα νέο άλμπουμ εντός του 2013 ο Roger Waters.


Ο συνιδρυτής του θρυλικού συγκροτήματος των Pink Floyd, συνθέτης και ερμηνευτής, υπολογίζει επίσης να επιστρέψει με το «The Wall» στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2013, με ένα εντυπωσιακό show σε διάφορες χώρες.

Σε συνέντευξή του στη New York Times, ερωτηθείς για το αν γράφει νέα τραγούδια, απάντησε: «Έχω γράψει τόσα πολλά, και έχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα δίσκο. Έγραψα ένα τραγούδι πριν μερικές εβδομάδες και μετά το έπαιξα λίγο με το συγκρότημα στις πρόβες. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει το κεντρικό θέμα αλλά και ό,τι χρειάζομαι για ένα νέο άλμπουμ.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο δίσκο μετά την περιοδεία του The Wall, ο Waters είπε: «Ναι. Αν δεν το κάνω φέτος, μπορεί να εξαφανιστεί, μπορεί να μην κάνω τίποτα ξανά. Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψω και έχω ενθουσιαστεί. Και θα περιλαμβάνει πολλά από τα τραγούδια που έχω γράψει όλα αυτά τα χρόνια. Έχω τόνους από αυτά.»


ΠΗΓΗ: ROCKING.GR


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ