Πάρε κι εσύ μια στερλίνα, Πολ ΜακΚάρτνεϊ παιδί μου

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 31.7.2012

Μόλις μία λίρα αγγλίας ήταν η αμοιβή του σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και άλλων αστεριών που συμμετείχαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.


Ο συνθέτης Μάικ Ολφιλντ και ο ράπερ Ντίζι Ράσκαλ, οι Arctic Monkeys και άλλοι συγκαταλέγονται επίσης στις διασημότητες που ουσιαστικά είχαν συμφωνήσει να συμμετάσχουν δωρεάν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.


Η συμβολική αμοιβή της μίας στερλίνας είναι η ελάχιστη αμοιβή για την ύπαρξη συμβολαίου και τις νομικές ευθύνες που απορρέουν από αυτό, εξήγησε εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων.


Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Guardian», η συγκεκριμένη αμοιβή σημαίνει ότι οι διασημότητες πληρώθηκαν λιγότερα από το 1/20 του φθηνότερου εισιτηρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Τα ακριβότερα κόστιζαν 2.012 στερλίνες!


Ο σερ Πολ και οι λοιποί καλλιτέχνες είχαν, σε κάθε περίπτωση, την ανταμοιβή τους, καθώς μπορούσαν να έχουν εισιτήρια για όποια αγωνίσματα και άλλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων ήθελαν.


«Με ρώτησαν ποια αθλήματα θα ήθελα ιδανικά να δω και ετοίμασα μια μικρή λίστα», δήλωσε ο πρώην Beatles Πολ ΜακΚάρτνεϊ.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ