Κλασικοί hipsters στο Λούβρο

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 6.8.2012

Να τι συνέβη όταν ο ιδιοφυής Γάλλος Alexis Persani συνεργάστηκε με τον φωτογράφο συμπατριώτη του Léo Caillard: σειρά γλυπτών της κλασικής ομορφιάς, απέκτησαν σύγχρονο στυλ.


Ο Alexis Persani θεωρείται μια ιδιοφυία στο ψηφιακό τοπίο, έχοντας δημιουργήσει μικρά -ψηφιακά- θαύματα.


Για τη νέα του δουλειά με τίτλο «Street Stone», συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Léo Caillard, ο οποίος φωτογράφισε πρώτα τα γλυπτά και έπειτα τους φίλους του, ντυμένους με χιπ ρούχα και αξεσουάρ, στις ίδιες πόζες. Ο Persani τότε συνέδεσε τα δύο, δημιουργώντας εικόνες εξαιρετικά αληθινές για να είναι... photoshop.


hipster4
hipster2
hipster5
hipster3
hipster6

Σύμφωνα με το designboom.com, οι δύο δημιούργησαν το πρότζεκτ σαν μια χιουμοριστική ματιά στην αντίθεση μεταξύ σύγχρονου και κλασικού πολιτισμού, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την μεταμόρφωση της κοινωνίας και τις συνεχιζόμενες αλλαγές που επιδέχεται με γοργούς ρυθμούς.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: LEO CAILLARD [ΠΗΓΗ: HUFFINGTON POST]


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ