Στην Ελλάδα το σίκουελ της ταινίας Before Sunset

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 22.8.2012

Ήρθε η σειρά της Ελλάδας να υποδεχτεί τον Ίθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί, το κινηματογραφικό ζευγάρι της ταινίας Before Sunset, η οποία ξεκίνησε από τη Βιέννη, έφτασε στο Παρίσι και τώρα κάνει σταθμό στη Μεσσηνία.


Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες τα γυρίσματα της δεύτερης συνέχειας της ταινίας.


Μέσα στο καλοκαίρι ο ηθοποιός Ίθαν Χοκ είχε βρεθεί στη Μεσσηνία για συζητήσεις σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία δίνει συνέχεια στην ερωτική ιστορία του Τζέσι (Χοκ) και της Σελίν (Ντελπί).

Η τελευταία φορά που είχαμε συναντήσει τους δύο ήρωες ήταν το 2004 στο Παρίσι, στην δεύτερη ταινία με τίτλο Before Sunset ενώ προηγήθηκε το Before Sunrise το 1995, στη Βιέννη.

Η τρίτη ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει βρεθεί ακόμη, αναμένεται να «κλείσει» την τριλογία.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε Πύλο, Καρδαμύλη, Κορώνη και άλλες τοποθεσίες στη Μεσσηνία.


ΠΗΓΗ: in.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ