Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 5.2.2014

«To Μικρό Ψάρι», η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, προβάλλεται στις 11 Φεβρουαρίου σε παγκόσμια πρεμιέρα, στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.


Μόλις χθες αναρτήθηκε στο YouTube από την εταιρεία διανομής, Feelgood,  το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 27 Μαρτίου.


Η επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας του Λεμεσιανού σκηνοθέτη -ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα- θα γίνει την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 22:00 στην αίθουσα Berlinale Palast.


Η ταινία διεκδικεί το κορυφαίο βραβείο της Μπερλινάλε, την Χρυσή Άρκτο.


Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Βαγγέλης Μουρίκης στο ρόλο του Στράτου [Stratos είναι και ο αγγλικός τίτλος της ταινίας] που στα 19 του διέπραξε ένα έγκλημα πάθους. Πέρασε τη μισή του ζωή στη φυλακή, κάτω από την προστασία ενός αρχινονού του υποκόσμου, του Λεωνίδα.


Κατά την παραμονή του στη φυλακή και στη διάρκεια μιας συμπλοκής, ο Λεωνίδας τού έσωσε τη ζωή και ο Στράτος δεν το ξέχασε ποτέ. Ελεύθερος πια, δουλεύει τη νύχτα σε ένα αρτοποιείο και τη μέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Δίνει όλα του τα χρήματα στον αδελφό του Λεωνίδα, που οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης για να βγάλουν τον Λεωνίδα από την φυλακή.


Το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Στράτο είναι να εξοφλήσει το χρέος του στον Λεωνίδα. Η μέρα της απόδρασης, η πιο σημαντική μέρα της ζωής του, πλησιάζει...


Το τρέιλερ:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ