Déjà vu στα γραφικά του ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.3.2015

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα την αφίσα της νέας του παραγωγής με το έργο «Αύγουστος / August: Osage County».


Ωστόσο δεν πήγαν όλα καλά.


Η αφίσα είναι σχεδόν ίδια με την αφίσα που ετοίμασε για την δική της παραγωγή -τον Δεκέμβριο 2014- το Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε για τη χορογραφική δουλειά της Χλόης Μελίδου με τίτλο «Η Λίμνη των Κύκλων».


Η αφίσα του ΘΟΚ, Μάρτιος 2015:
plate_thoc


Η αφίσα του Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε, Δεκέμβριος 2014


plate_chloe
Τα κομμάτια στις δύο αφίσες φαίνεται πως είναι τα ίδια, με διαφορετική τοποθέτηση.


Με αφορμή, αναζητήσαμε στο google... σπασμένα πιάτα. Μια φωτογραφία πανομοιότυπη του σπασμένου πιάτου της αφίσας του ΘΟΚ εμφανίστηκε στην αναζήτηση broken plate...
plate_google






Την αφίσα του ΘΟΚ επιμελήθηκε ο Φίλιππος Βασιλειάδης και εκείνη του Χοροθεάτρου Ομάδα Πέντε ο Βασίλης Δωρήτης και η Φωτιάννα Φιλήτα.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ