Παγκόσμια πρώτη στο Σαράγεβο για την ταινία «Το νανούρισμα της πεταλούδας»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.8.2014

Στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαράγεβο θα δώσει την παγκόσμια πρεμιέρα της η νέα μικρού μήκους ταινία της Τώνιας Μισιαλή με τίτλο «Το νανούρισμα της πεταλούδας».


Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 22 Αυγούστου στις 2 το μεσημέρι στο Εθνικό Θέατρο της πόλης και διαγωνίζεται στο τμήμα των ταινιών μικρού μήκους του φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Αυγούστου.


Μετά τη σημαντική επιτυχία που κατέγραψε η μικρού μήκους ταινία της με τίτλο «Dead End», η Τώνια Μισιαλή προχώρησε στη δεύτερή της ταινία, για την οποία πήρε έμπνευση από την αφήγηση μιας αληθινής ιστορίας: Μια γυναίκα δέχεται ένα τηλεφώνημα και, βασανισμένη από τις σκέψεις, εγκαταλείπει το σπίτι της και τρέπεται σε φυγή με ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι. Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, σταθμεύει το αυτοκίνητό της στη μέση του πουθενά και περιμένει…


Τον πρώτο ρόλο κρατά η Αλεξία Χαραλαμπίδου. Συμμετέχουν επίσης οι Γιάννης Κόκκινος, Αντρέας Τσέλεπος, Φοίβος Γεωργιάδης, Δήμας Δημοσθένους, Μαρίνος Καρτίκκης, Ράνια Ξιναρή, Άρια Γεωργιάδη, Φοίβη Βαγιανού, Αντρέας Σπυρίδωνος. Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή υπογράφει η Τώνια Μισιαλή. Σκηνογράφος είναι ο Άντης Παρτζίλης, διευθυντής φωτογραφίας ο Γιώργος Ραχματούλιν, ενώ τη μουσική έγραψε η Αλέξια Βασιλείου.


lullaby_butterfly27
lullaby_butterfly28
Η ταινία έχει ήδη επιλεγεί για να διαγωνιστεί στο φετινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (όπου το Dead End απέσπασε τον Αργυρό Διόνυσο) τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αλλά και στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, οπότε το κυπριακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει την ταινία, τον Οκτώβριο.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ