Μαγική Βραδιά στους Κήπους του ΠΑΦΟΣ2017

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.7.2015

Στην έδρα του Οργανισμού Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάφος2017 η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσίασε μια μαγική βραδιά με μουσικές από Μεσογειακές χώρες.


Στο πλαίσιο του προγράμματος "Η σκηνή που ταξιδεύει” (The Travelling Stage) το κοινό της Πάφου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια υψηλού επιπέδου παράσταση, απολαμβάνοντας ένα δείγμα από το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα της ΠΠΕ Πάφος2017.


Με φόντο το επιβλητικό κτίριο της πρώην Οικίας Επάρχου, μελωδίες από κυπριακά και ελληνικά δημοτικά τραγούδια, καθώς και τραγούδια από Ιταλία και Ισπανία με μαέστρο τον Άλκη Μπαλτά αποτέλεσαν τα στοιχεία μιας υπέροχης βραδιάς.


+ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του ΠΑΦΟΣ2017 στην ιστοσελίδα www.pafos2017.eu


www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ