«Στάθμη»: Νέα γκαλερί, νέα έκθεση

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.11.2014

Ένας νέος εικαστικός χώρος εγκαινιάζεται σήμερα στη Λευκωσία, η γκαλερί «Στάθμη», η οποία παρουσιάζει στην πρώτη της έκθεση τα έργα τεσσάρων ζωγράφων, τριών διαμένοντων στην Ελλάδα και ενός στην Κύπρο.


Πρόκειται για τον γνωστό εικαστικό Στέφανο Καράμπαμπα και τους Κώστα Σιαφάκα, Βασίλη Παπανικολάου και Φάνη Παρασκευουδάκη.


Στην έκθεση θα δούμε 20 συνολικά έργα στα οποία παρουσιάζεται η ξεχωριστή γραφή έκαστου καλλιτέχνη, το προσωπικό τους στυλ και οι ιδιοτυπίες με τις οποίες προσεγγίζουν -πάντα με σύγχρονο τρόπο- τη ζωγραφική σήμερα.


STEFANOS_KARAMPAMPAS_SMALL
Έργο του Στέφανου Καράμπαμπα.


VASILIS_PAPANIKOLAOU_SMALL
Έργο του Βασίλη Παπανικολάου.


FANIS_PARASKEUOUDAKIS


Έργο του Φάνη Παρασκευουδάκη.


KOSTAS_SIAFAKAS
Έργο του Κώστα Σιαφάκα.


Όσο για τη νεοσύστατη γκαλερί που θα φιλοξενήσει τα έργα τους, πρόκειται για το εγχείρημα ενός φιλότεχνου και γνώστη του καλλιτεχνικού χώρου, με προσωπικές επαφές με την κοινότητα των καλλιτεχνών σε Κύπρο και Ελλάδα.


GALLERY

+ Η έκθεση εγκαινιάζεται σήμερα από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Ωρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-19:00, Σάββατο: 10:30-13:30.


Η γκαλερί «Στάθμη» βρίσκεται στην οδό Νίκου Καραντώνη 7Α, στον Στρόβολο. Πληροφορίες τηλ. 22260095 και www.stathmigallery.com.


MAP_SMALL


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ