NO_BODY FESTIVAL 2015 / 7ο Φεστιβάλ Χορού Κίνησης & Παραστατικών Τεχνών

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.11.2015

Το Dance Gate Lefkosia ανακοινώνει το 7ο Φεστιβάλ Χορού, κίνησης & Παραστατικών Τεχνών NO_ BODY στις 21-22-23 Νοεμβρίου 2015 στη Στέγη Χορού Λευκωσίας.


Στις παραστάσεις του το no body festival φιλοξενεί 8 καλλιτεχνικές ομάδες/καλλιτέχνες την ομάδα της χορογραφου Κωνσταντίνας Σκάλιωντα και την περφορμερ Typhaine Delaup Dyphaine Deluap Typhaine Delaup, τον χορογράφο Παναγιώτη Τοφή και στην ηχογραφηση τον Γιώργο Κολια, την εικαστικό Εύα Κοραή και δραματουργό Κωνσταντίνα Πήτερ σε συνεργασία με την χορογράφο Ελεάνα Αλεξάνδρου, τον μουσικό επί σκηνής Νεκτάριο Ροδοσθένους σε συνεργασία με Περφόρμερ τη Βίκυ Κάλλα και με δραματουργό τη Λέα Μαλένη, την χορογράφο Aneesha Μιχαήλ και επί σκηνής τον μουσικό Δημήτρη Σπύρου, την χορογράφο Αθηνά Γεωργίου με περφόρμερς τον Μαριο Κωνσταντίνου και Έλλη Κωνσταντίνου και βίντεο την Άννα Τσιάρτα.



Επίσης φέτος στο No Body festival 2015 έχουμε συμμετοχή σε παράσταση από τις Τουρκοκύπριες χορογράφους Sevim Akpinar & Toya Akpinar. Είναι ίσως η πρώτη φορά που τουρκοκύπριες χορογράφοι καλλιτέχνες του σύγχρονου χορού συμμετέχουν σε τέτοια πλατφόρμα χορού κίνησης και παραστατικών τεχνών . Θεωρούμε πρωτοποριακή και πολύ σημαντική αυτή τη συμμετοχή για τα καλλιτεχνικά δεδομένα όχι μόνο του φεστιβάλ αλλά και γενικά των παραστατικών τεχνών και ειδικά του σύγχρονου χορού. Αυτή η παρουσίαση ενδυναμώνει τις δυνατότητες για επικοινωνία, συνεργασία και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ όλων των καλλιτεχνών του τόπου και προσφέρει τη βάση για συνύπαρξη σε ένα κοινό δημιουργικό καλλιτεχνικό μέλλον.


mm


m

Τέλος η Mafalda Deville, σπουδαία καλλιτέχνης του σύγχρονου χορού από τη Πορτογαλια, συμμετέχει τόσο στις παραστάσεις με το έργο "DEPARTURE" όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ με 3ωρο εργαστήρι.


m1

Σάββατο 21 Noεμβρίου / 7.30 μ.μ.


-LET'S BE STRAIGHT / by Eva Korae & Konstantina Peter


-IN THE LIKENESS OF… / by Konstantina Skalionta


-KEEP HANDS CLEAR / by Panayiotis Tofi


-THE BOX / by Inverted-Athina Georgiou


Κυριακή 22 Νοεμβρίου / 7.30 μ.μ.


-ZA (LONG) OS 9/11 – by Klinisch Getestet Dance Group, Nektarios Rodosthenous


-DUAL II / by Sevim Akpinar & Toya Akpinar


-VENTE ABULANTE / by Vision Q –Aneesha Michael


-DEPARTURE / by Mafalda Deville


Παράλληλες Εκδηλώσεις


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου / 10.00-13.00


Workshop with the Acclaimed Portuguese Dance Artist Mafalda Deville/ Εργαστήρι με την σπουδαία χορογράφο Mafalda Deville από την Πορτογαλία


+ Το NO_BODY FESTIVAL 2015 θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Νοεμβρίου 2015, στις 7.30μμ στη Στέγη Χορού Λευκωσίας (Αγορά Αγίου Αντρέα, οδός Παρθενώνος 25, Άγιος Αντρέας, Λευκωσία). Εισιτήρια για τις παραστάσεις προς 8/6 ευρώ. Κόστος συμμετοχής εργαστηρίου 20/15 ευρώ. Για προκράτηση θέσεων (16-22 Νοεμβρίου 2015) στα τηλέφωνα 22 780 960 (9.00-15.00) / 7000 5035 (15.00-20.00). Για περισσότερες πληροφορίες: www.dancehouselefkosia.com / www.facebook.com/dance.lefkosia /www.facebook.com/dancehouse.lefkosia / dance.gate.lefk.cy@gmail.com / dancehouselefkosia@gmail.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ