Ο Γιάννης Οικονομίδης αναλύει ταινίες του - Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.11.2015

Η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου εγκαινιάζει το οίκημά της με ένα μεγάλο πάρτι και με διήμερο masterclass με το βραβευμένο Κύπριο σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη.


Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού έχουν παραχωρήσει στην ΕΣΚ ένα υπέροχο κτίριο στην Παλιά Λευκωσία, το οποίο θα στεγάζει την Ένωση, θα φιλοξενεί προβολές, εργαστήρια και θα αποτελεί γενικά το χώρο συνεύρεσης και επικοινωνίας των ανθρώπων του σινεμά, της τηλεόρασης και των οπτικοακουστικών τεχνών.


Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου
15:00 - 19:00 Ανάλυση και συζήτηση της ταινίας “Η Ψυχή στο Στόμα”


psihi

19:15 - 21:15 Προβολή της ταινίας “Σπιρτόκουτο”
spirtokouto

21:15 Πάρτυ εγκαινιων της στέγης της Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου με μουσική, ποτό και φαγητό από τους Serial Grillers


Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου
15:00-19:00 Ανάλυση και συζήτηση της ταινίας “Το Μικρό Ψάρι”
psari

+ Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ / 10 ευρώ για τα μέλη της ΕΣΚ / δωρεάν για φοιτητές με φοιτητική ταυτότητα. Το masterclass και το πάρτι θα είναι ανοικτό για όλα τα άτομα του χώρου, για ηθοποιούς, φοιτητές και σινεφίλ. Λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώστε συμμετοχή στο info@cyprusdirectors.eu. Το Οίκημα Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου βρίσκεται στην οδό Οθέλλου 27 στη Λευκωσία (πίσω από εργοστάσιο Μιτσίδη - Πύλη Αμμοχώστου). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 431778 και την ιστοσελίδα www.cyprusdirectors.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ