Παράθυρο logo
"Πράσσειν άλογα / Virtual play" της Ηρώς Κασκάνη
Δημοσιεύθηκε 09.12.2015
"Πράσσειν άλογα / Virtual play" της Ηρώς Κασκάνη

Η Ηρώ Κασκάνη παρουσιάζει την έκθεση σύγχρονου κοσμήματος με τίτλο "Πράσσειν άλογα / Virtual play" αλλάζοντας φέτος πεδίο δημιουργικής έκφρασης: «εισβάλλει» σε μια σκακιέρα, εμπνέεται από τις φιγούρες του παιγνιδιού, αγνοεί σκακιστικούς κανόνες, στρατηγικές και τακιτκές και παρουσιάζει ένα μοναδικό αποτέλεσμα.


Στην έκθεση σύγχρονου κοσμήματος «πράσσειν άλογα / virtual play», πρωταγωνιστούν βασίλισσες, άλογα, πύργοι και πιόνια, σχεδιασμένα με ανατρεπτική διάθεση και φτιαγμένα με λεπτότητα και τολμηρούς συνδυασμούς υλικών (αγαπημένη ενασχόληση της δημιουργού).


Μαζί με τη νέα της συλλογή, η Ηρώ Κασκάνη παρουσιάζει και φέτος ευφάνταστα και γουστόζικα γούρια για τη νέα χρονιά, με έξυπνα και ακόμη πιο αισιόδοξα μηνύματα.



+ Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (10.00 π.μ. – 8.00 μ.μ.) και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου στον χώρο The space in between (οδός Κατσώνη 4, πάροδος Δημοσθένη Σεβέρη, στη Λευκωσία). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99803702 και τη σελίδα στο Facebook: Iro Kaskani at the Space in Between