Ρωμαίος και Ιουλιέτα σε ζωντανή μετάδοση από την Metropolitan Opera

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.1.2017

Ο πιο μεγάλος έρωτας όλων των εποχών ζωντανεύει στην οθόνη του Θεάτρου Ριάλτο σε ζωντανή μετάδοση από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.


Η οπερατική παραγωγή του κορυφαίου έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, θα μεταδοθεί ζωντανά στην οθόνη του Ριάλτο στη Λεμεσό στις 21 Ιανουαρίου.


Ο συγκλονιστικός συνδυασμός των πρωταγωνιστών, Vittorio Grigolo και Diana Damrau, που πρωταγωνίστησαν πέρσι στη Μανόν, σμίγει ξανά σε μια νέα παραγωγή της όπερας του Charles Gounod, βασισμένης στο πασίγνωστο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Η Damrau κάνει το ντεμπούτο της στον ρόλο της Ιουλιέτας στη νέα σκηνοθεσία του Bartlett Sher, υπό τη διεύθυνση του Gianandrea Noseda.


Ο Elliot Madore ερμηνεύει τον Μερκούτιο και ο Mikhail Petrenko τον Αδερφό Λαυρέντιο.


Η σκηνοθεσία του Bartlett Sher είναι μια παραγωγή της La Scala, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ το 2008 και έχει κερδίσει μια σημαντική αναγνώριση, εκτός των άλλων, για το ζωντανό περιβάλλον του 18ου αιώνα, και για τα εκπληκτικά της κοστούμια.
romeo_juliet3web


Oι New York Times αναφέρουν: «Κάθε φορά που η Damrau (Juliete) και ο Grigolo (Ρομέο) βρίσκονται μαζί στην σκηνή, η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα».


romeo_juliet2web

Διεύθυνση ορχήστρας: Gianandrea Noseda
Σκηνοθεσία: Bartlett Sher
Σκηνικά: Michael Yeargan
Κουστούμια: Catherine Zuber
Σχεδιασμός φωτισμών: Jennifer Tipton
Χορογραφίες: Chase Brock


+ Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ριάλτο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 19:55 και έχει διάρκεια 184'. Πληροφορίες / κρατήσεις τηλ. 77777745. Εισιτήρια προς 18 /13 ευρώ. E-tickets: www.rialto.com.cyΜε Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους. 


Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα Πολίτης | Με την υποστήριξη του ANT1


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ